شنبه 09 آبان 1405 - Sat 31 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 318040
    تاریخ انتشار: 08/آبان/1401 - 22:07

    آمریکایی‌ها ۵۵ تانکر نفت سوریه را دزدیدند

    اشغالگران آمریکایی به غارت نفت سوریه ادامه می دهند به طوری که امروز هم ۵۵ تانکر نفت سوریه را دزدیدند.

    آمریکایی‌ها ۵۵ تانکر نفت سوریه را دزدیدند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از سانا، اشغالگران آمریکایی به غارت نفت سوریه ادامه می دهند به طوری که امروز هم محموله جدیدی از نفت سوریه از میادین نفتی در حسکه غارت کردند و به پایگاههای غیرقانونی خود در شمال عراق منتقل کردند.

    منابع محلی در حومه الیعربیه اعلام کردند که نیروهای اشغالگر آمریکایی بامداد امروز ۵۵ تانکر حامل نفت دزدیده شده سوریه را از طریق گذرگاه غیرقانونی المحمودیه از حومه حسکه به عراق بردند.

    این منابع افزودند: همچنین نیروهای اشغالگر آمریکایی همزمان با سرقت نفت سوریه با این تانکرها، خودروهای نظامی خود را هم منتقل کرد.

    با شکست گروه تروریستی «داعش» به عنوان بازوی نظامی آمریکا در سوریه در آذر ماه سال ۱۳۹۶، نیروهای آمریکایی مستقیما جایگزین این گروهک شدند و دقیقا از همان زمان نیز به جای داعش شروع به استخراج و سرقت نفت سوریه کردند.

    مناطق تحت اشغال نیروهای آمریکایی و شبه نظامیان موسوم به «نیروهای دمکراتیک سوریه» (قسد) تحت حمایت آن‌ها در الحسکه و دیگر مناطق شمالی سوریه، همواره شاهد اعتراضات شهروندان سوری به حضور اقدامات تروریستی اشغالگران و شبه نظامیان علیه ساکنان این مناطق است.

    دولت سوریه بارها تاکید کرده است که این شبه نظامیان و آمریکایی‌ها در شرق و شمال شرق سوریه هدفی جز غارت نفت ندارند و حضور آنان غیر قانونی است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما