شنبه 13 تير 1405 - Sat 04 Jul 2026
  • مراسم وداع با معلم شهید خانم زهرا حداد عادل / عکس

  • دچار تفسیر به رای ولی فقیه نشوید

  • ادای دین به رهبر شهیدمان چه معنایی دارد؟

  • مهمانانی از یکصد کشور در تشییع رهبر شهید حضور می‌یابند

  • علیرضا افتخاری برای رهبر شهید خواند /فیلم

  • ستاد برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران

  • تیم ۵ نفره گروهک منحله دمکرات به صورت کامل متلاشی شد

  • ایران در موضع قدرت است پیام ضعف به دشمن ندهیم

  • توافق پایان همکاری اوسمار با پرسپولیس

  • مهدی رسولی/ مشت گره کرده

  • حضور یک مقام ارشد چین در مراسم تشییع رهبر شهید

  • روایتی از زندگی ۲ شهید کشتی‌گیر تهرانی

  • حمله پهپادی به سفارت روسیه در سوئد

  • جلوه‌ای از هنر با موبایل / عکس

  • گل دوم آمریکا به بوسنی، عجب گلی! / فیلم

  • ستاره خارجی پرسپولیس در آستانه جدایی

  • قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

  • جزئیات تلاش‌های دیپلماتیک برای تحقق بندهای تفاهم نامه و آزادسازی دارایی‌های ایران

  • وداع با شهیده زهرا حدادعادل عروس رهبرشهید

  • معاون نخست وزیر طالبان عازم تهران شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 317490
    تاریخ انتشار: 03/آبان/1401 - 20:34

    تفهیم اتهام به سرکرده گروهک «حرکة النضال»

    آخرین جلسه رسیدگی به پرونده سرکرده گروهک تروریستی «حرکة النضال» برگزار شد.

    تفهیم اتهام به سرکرده گروهک «حرکة النضال»

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، آخرین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده «حبیب فرج‌الله چعب» ملقب به «حبیب اسیود»، سرکرده گروهک تروریستی «حرکة النضال» صبح امروز (سه شنبه ۳ آبان) در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست حجت الاسلام و المسلمین قاضی ایمان افشاری برگزار شد.

    در ابتدای جلسه با دستور قاضی وکیل متهم فرج الله چعب در جایگاه قرار گرفت و به دفاع از موکل خود پرداخت.

     

    پس از اتمام بیان دفاعیات وکیل پرونده، قاضی افشاری از وی پرسید آیا قبول دارید که آقای فرج الله چعب به عنوان سرکرده گروهک تروریستی «حرکة النضال» اقدام به فعالیت‌های مجرمانه کرده است یا خیر؟

    وکیل پرونده گفت: بله.

    در ادامه نماینده دادستان با حضور در جایگاه به بیان آخرین صحبت‌های خود پرداخت و تقاضای اعمال اشد مجازات برای متهم را از ریاست دادگاه خواستار شد.

    نماینده دادستان تاکید کرد: عاقبت افرادی که بخواهند برای امنیت کشور نقشه شومی بکشند این است: دستگیری، محاکمه و مجازات.

    قاضی افشاری گفت: بر اساس کیفرخواست صادره، ادله، تصاویر و اسناد پرونده که به رویت متهم و وکلای وی رسید و همچنین اقاریر متهم نزد بازپرس و در جلسات رسیدگی به پرونده در دادگاه، اتهام متهم دائر بر افساد فی الارض از طریق تشکیل گروهک تروریستی «حرکة النضال» و سرکردگی آن و انجام اقدامات تروریستی به قصد مقابله با نظام جمهوری اسلامی ایران به وی تفهیم شد.

    قاضی افشاری از متهم فرج الله چعب خواست تا آخرین دفاعیات خود را بیان کند که وی در پاسخ به ریاست دادگاه گفت: صحبتی ندارم.

    قاضی افشاری ختم جلسه را اعلام کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما