دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 317483
    تاریخ انتشار: 03/آبان/1401 - 19:39

    آماده‌باش کامل در نابلس از ترس عملیات انتقامی عرین الاسود

    ارتش و پلیس رژیم صهیونیستی از ترس عملیات‌های تلافی‌جویانه گروه مقاومتی عرین الاسود (بیشه شیرها) در واکنش به جنایت بامداد امروز در نابلس، به حالت آماده‌باش کامل درآمده‌اند.

    آماده‌باش کامل در نابلس از ترس عملیات انتقامی عرین الاسود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر؛ ارتش و پلیس رژیم صهیونیستی از ترس عملیات‌های تلافی‌جویانه گروه مقاومتی عرین الاسود (بیشه شیرها) در واکنش به جنایت بامداد امروز در نابلس، به حالت آماده‌باش کامل درآمده‌اند.

    به همین منظور، هزاران نفر از نیروهای پلیس و ارتش رژیم صهیونیستی در مناطق مختلف کرانه باختری مستقر شده و تدابیر امنیتی شدیدی را برقرار کرده اند.

    محافل صهیونیستی در آستانه انتخابات کنست به شدت نگران عملیات‌های مقاومتی فلسطینیان هستند.

    درتحولی دیگر، گروه‌های فلسطینی در نوار غزه خواستار تشکیل جلسه فوری اتاق مشترک مقاومت به منظور بررسی راه‌های حمایت از ساکنان کرانه باختری در سایه تشدید تجاوزات و جنایات اشغالگران صهیونیست شدند.

    گروه‌های فلسطینی در نوار غزه امروز سه شنبه پس از برگزاری جلسه‌ای فوری در رابطه با عملیات نظامی بامداد امروز رژیم صهیونیستی در نابلس، تاکید کردند که این جنایت به هیچ وجه بی‌پاسخ نخواهد ماند.

    خالد البطش از رهبران جهاد اسلامی به نمایندگی از گروه‌های فلسطینی در سخنانی در این جلسه جوانان فلسطینی در کرانه باختری را به رویارویی با اشغالگران صهیونیست فراخواند و خواستار تحرک فوری و گسترده ساکنان سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ در حمایت از ساکنان کرانه باختری شد.

    البطش فلسطینیان مقیم خارج را هم به تظاهرات مقابل سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی در محکومیت تجاوزات و جنایات دشمن صهیونیستی و تاکید بر حق مقاومت ملت فلسطین فراخواند.

    گروه‌های فلسطینی در پایان جلسه امروز اعلام عزای عمومی و اعتصاب سراسری در کرانه باختری کردند.

    در جریان یورش امروز نظامیان صهیونیست به کرانه باختری ۶ فلسطینی به شهادت رسیدند که در پنج نفر از آنها از اهالی نابلس بودند. در بین این شهدا مشعل البغدادی یکی از فرماندهان گروه مقاومتی عرین الاسود (بیشه شیرها) بوده است. همچنین علاوه بر وی امروز «حمدی شرف»، «حمدی قیم»، «ودیع الحوح» و «علی عنتر» نیز در نابلس به شهادت رسیدند. همچنین امروز «قصی التمیمی» در روستای صالح نبی (ع) به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت رسید.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما