چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • فصل صید بلدرچین در نوار غزه / عکس

  • گزارش CNN از همکاری امنیتی ویژه تهران و مسکو +فیلم

  • جنگ که به خانه رسید؛ مادرها هم رزمنده شدند+ عکس

  • میانجی‌ها مذاکراتی طولانی را با هیأت ایرانی پیش بردند

  • آنچه نمی‌خواهند از مدارس زمان شاه بدانیم+فیلم

  • قهرمانی کاراته ایران با شکار عربستان

  • انهدام پهپاد سعودی بر فراز یمن

  • دیدار عراقچی با وزیران خارجه عراق و هلند + فیلم

  • قبل از جنگ علیه ایران باید مشورت می‌کردی

  • تعامل با طرف آمریکایی از طریق میانجی قطری بود

  • حتی یک آمریکایی هم طاقت نیاورد!

  • تیراندازی مرگبار مرد ۴۲ ساله به همسر سابقش

  • لحظه ورود رئیس‌جمهور به فرودگاه نیویورک / فیلم

  • صدور کیفرخواست پرونده انفجار پیجرها در لبنان که منتهی به مجروح شدن سفیر ایران شد

  • ایران پیشنهاد کرده در صورتی که آمریکا گام‌های اولیه‌ای برای کاهش فشار نظامی بردارد، تنگه هرمز را ظرف ۷ روز بازگشایی کند

  • گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

  • این زائران از حج ۱۴۰۶ جا می‌مانند

  • عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد

  • رکورد ملی ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی در ناگویا

  • تغییر نام خیابان اسرائیل در برزیل / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 317396
    تاریخ انتشار: 03/آبان/1401 - 10:53

    تشکیل ستاد کنترل بیماری آنفلوآنزای حاد پرندگان

    مدیر روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور گفت:جلسه ستاد ملی پیشگیری و کنترل بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان تشکیل شد؛ این جلسه رویکرد آماده سازی و تقویت راهکارهای پیشگیری از این بیماری را دنبال می‌کند.

    تشکیل ستاد کنترل بیماری آنفلوآنزای حاد پرندگان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم ، امین اسدی مشاور معاون وزیر و مدیر روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور در جلسه ستاد ملی پیشگیری و کنترل بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان به ریاست آقامیری معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور تشکیل شد؛ این جلسه رویکرد آماده سازی و تقویت راهکارهای پیشگیری از این بیماری را مرغداری های کشور دنبال می‌کند.

    وی افزود: ستاد ستاد ملی پیشگیری و کنترل بیماری  آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در سطح استان‌ها نیز فعال است و اقدمات لازم برای پیشگیری از این  بیماری را در استان های  کشور انجام می دهند.

    مشاور معاون وزیر و مدیر روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: در سال جاری گزارشی از این بیماری در سطح کشور از این بیماری مشاهده نشده است و همکاران به خوبی وظایف و ماموریت سازمان دامپزشکی کشور برای پیشگیری ، مبارزه ، کنترل و مهار بیماری عمل کرده اند به همین منظور امروز جای نگرانی وجود ندارد.

    بنابراین گزارش محمد مرادی مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن نیز با ارسال نامه‌ای به  معاونت تولیدات دامی اصفهان و اتحادیه مرغ مادر درباره ضرورت حذف گله‌های بالای 90 روز گفت: با توجه به ورود پرنده‌های مهاجر به کشور و مشاهده در یک واحد پرورش اردک در استان تهران شایسته است هرچه سریع‌تر برای حذف گله‌های مرغ بالای 90روزه  که مستعد این بیماری هستند برای جلوگیری از گسترش این بیماری اقدام شود.

    وی همچنین نامه‌ای نیز به رئیس سازمان دامپزشکی کشور در این خصوص نوشته است و ضمن هشدار درباره احتمال شیوع گسترده بیماری آنفلوآنزا مانند سال 95 تا 97 خواهان اصلاح در وضعیت بهداشتی کشتارگاه‌ها شده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما