شنبه 24 مرداد 1405 - Sat 15 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 316712
تاریخ انتشار: 27/مهر/1401 - 18:34

آغاز مسابقات قهرمانی اسکواش در پاکستان با حضور ملی‌پوش ایرانی

مسابقات قهرمانی بین المللی اسکواش به میزبانی فدراسیون اسکواش پاکستان و با حضور ۴۸ نماینده از ۱۶ کشور از جمله «علیرضا شاملی» عضو تیم ملی اسکواش جمهوری اسلامی ایران در اسلام‌آباد گشایش یافت.

آغاز مسابقات قهرمانی اسکواش در پاکستان با حضور ملی‌پوش ایرانی

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا، مراسم افتتاحیه مسابقات بین المللی اسکواش با مشارکت نیرو هوایی پاکستان و فدراسیون اسکواش این کشور امروز در مجتمع ورزشی مصحف در شهر اسلام‌آباد برگزار شد.

علیرضا شاملی نفر اول اسکواش ایران در کنار بازیکنانی از پاکستان، آلمان، اسپانیا، مصر، سنگاپور، اتریش، مالزی، صربستان، ایالات متحده آمریکا، برزیل، مجارستان، انگلیس، قطر، جمهوری چک و کویت به مصاف رقبای خود می‌روند.

علیرضا شاملی عضو تیم ملی اسکواش ایران از ورزشکاران جزیره کیش است که طی چند سال گذشته به صورت مستمر در ترکیب این تیم حضور دارد.

رقابت‌های مسابقات بین المللی اسکواش در اسلام‌آباد تا روز یکشنبه ادامه‌ یافته و دیدار نهایی در همین روز انجام خواهد شد. جایزه ۳۰ هزار دلاری و ۱۲ هزار دلاری برای برندگان شامل بازیکنان مرد و زن اعلام شده است.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما