چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • ایران پیشنهاد کرده در صورتی که آمریکا گام‌های اولیه‌ای برای کاهش فشار نظامی بردارد، تنگه هرمز را ظرف ۷ روز بازگشایی کند

  • گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

  • این زائران از حج ۱۴۰۶ جا می‌مانند

  • عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد

  • رکورد ملی ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی در ناگویا

  • تغییر نام خیابان اسرائیل در برزیل / فیلم

  • اطلاعیه مهم درباره واکسن آنفلوآنزا

  • یمن فرودگاه ابها عربستان را تعطیل کرد

  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • استوری رامین رضاییان برای سردار آزمون

  • تصویری از پلنگ ایرانی در طبیعت / فیلم

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • وعده شهید «سجاد زبرجدی» به زائران مزارش

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • عملکرد ورزشکاران کشورمان در روز دوم بازی‌های آسیایی 2026 /نقره برای کاراته + عکس

  • قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۳۱ شهریور

  • بازگشت این ستاره جذاب به تمرینات پرسپولیس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 316710
    تاریخ انتشار: 27/مهر/1401 - 18:31

    سازمان ملی استاندارد امسال ۱۵۰ نشان حلال صادر کرد

    مدیرکل حقوقی و امور مجلس سازمان ملی استاندارد گفت: این سازمان نیمه نخست امسال ۱۵۰ نشان استاندارد حلال برای کالاهای ایرانی صادر کرد.

    سازمان ملی استاندارد امسال ۱۵۰ نشان حلال صادر کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا؛

    سید ابراهیم ابراهیمی روز چهارشنبه در گفت‌وگویی بیان کرد: سازمان ملی استاندارد تنها سازمان رسمی کشور است که می‌تواند نشان حلال برای تولید کنندگان صادر کند و آمادگی خود در صدور این نشان برای تولید کنندگانی که قصد صادرات به کشورهای غیر مسلمان دارند، به همه دستگاه‌های متولی تولید و صادرات مانند اتاق‌های بازرگانی و اداره کل‌ صمت اعلام کرده است.

    وی با اشاره به پیشرفت کشور در این زمینه افزود: بسیاری از کشورها مانند ارمنستان، عربستان، آذربایجان، فیلیپین، ویتنام و سنگال برای تجهیز آزمایشگاه‌های تشخیص حلال از ایران درخواست همکاری کرده‌اند و با برخی از آنها همکاری خود را آغاز کرده‌ایم.

    ابراهیمی ادامه داد: امسال پژوهشگاه استاندارد کشور بسیار فعال‌تر شده است، طوریکه با بیش از ۱۲۰ عضو هیات علمی در حوزه حلال و استاندارد سازی فعال است.

    مدیرکل حقوقی و امور مجلس سازمان ملی استاندارد با اشاره به دیپلماسی استاندارد به عنوان راهبرد و نگاه تحول گرایانه این سازمان در دولت سیزدهم، گفت: هدف از دنبال کردن این راهبرد ارتقای دیپلماسی استاندارد و کیفیت و حضور در مجامع و سازمان‌های بین المللی مرتبط با استاندارد سازی و نظارت بر اجرای استاندارد، ارزیابی انطباق و اندازه شناسی و تایید صلاحیت کالاها و خدمات است.

    وی افزود: امسال برای نخستین بار شاهد حضور رئیس سازمان ملی استاندارد در مجمع عمومی سازمان بین‌المللی ایزو در ابوظبی بودیم و در مدت چهار روز کاری بیش از ۳۰ نشست، دیدار و مذاکره با روسای سازمان‌های استاندارد کشورهای مختلف جهان انجام شد.

    ابراهیمی اضافه کرد: در این دیدارهای تخصصی که در حاشیه مجمع عمومی ایزو برگزار شد، قرار های همکاری متعددی با کشورهای اروپایی، آسیایی و آفریقایی گذاسته شد.

    مدیرکل حقوقی و امور مجلس سازمان ملی استاندارد یادآور شد:  راهبرد ما تقویت ارتباطات و استفاده از پتانسیل‌های سازمان‌های منطقه‌ای و بین المللی است و این راهبرد در کنار بحث‌های فنی و استاندارد سازی، به دیپلماسی خارجی کشور بویژه در منطقه و  ارتباط کشورهای همسایه کمک می‌کند.

    ابراهیمی ادامه داد: در این مدت، سازمان ملی استاندارد در ارتباط با درخواست‌های نمایندگان و توقعاتی که مجلس شورای اسلامی از این سازمان دارد، روابط بسیار خوب، مثبت و موثری با نمایندگان مجلس داشته است.

    وی گفت: در ۹۸ سال فعالیت سازمان استاندارد نزدیک به ۳۶ هزار استاندارد تدوین شده است که عملکرد امسال استان بوشهر در این زمینه بسیار خوب بوده است.

    ابراهیمی اظهار کرد: دولت سیزدهم در اجرای راهبردهای سازمان ملی استاندارد مُصر است و بر کم فروشی و گرانفروشی با همکاری دیگر دستگاه‌ها با جدیت برخورد می‌کند.

    وی یادآور شد: بررسی دقیق و مداوم هتل‌ها، رستوران ها و مراکز گردشگری در طرح عیدانه سازمان استاندارد نشان دهنده تاکید دولت سیزدهم بر این امر است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما