چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • ایران پیشنهاد کرده در صورتی که آمریکا گام‌های اولیه‌ای برای کاهش فشار نظامی بردارد، تنگه هرمز را ظرف ۷ روز بازگشایی کند

  • گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

  • این زائران از حج ۱۴۰۶ جا می‌مانند

  • عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد

  • رکورد ملی ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی در ناگویا

  • تغییر نام خیابان اسرائیل در برزیل / فیلم

  • اطلاعیه مهم درباره واکسن آنفلوآنزا

  • یمن فرودگاه ابها عربستان را تعطیل کرد

  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • استوری رامین رضاییان برای سردار آزمون

  • تصویری از پلنگ ایرانی در طبیعت / فیلم

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • وعده شهید «سجاد زبرجدی» به زائران مزارش

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • عملکرد ورزشکاران کشورمان در روز دوم بازی‌های آسیایی 2026 /نقره برای کاراته + عکس

  • قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۳۱ شهریور

  • بازگشت این ستاره جذاب به تمرینات پرسپولیس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 316615
    تاریخ انتشار: 26/مهر/1401 - 19:45
    با انتشار مطلبی؛

    «حدادعادل» نسبت به اظهارات «عباس عبدی» واکنش نشان داد

    رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در واکنش به اظهارات یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب در مورد خود مطلبی را منتشر کرد.

    «حدادعادل» نسبت به اظهارات «عباس عبدی» واکنش نشان داد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، انتشار فیلمی از غلامعلی حداد عادل عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال صرف صبحانه در جلسه استادان دانشگاه تهران سر و صدای زیادی به پا کرد و واکنش های زیادی در پی داشت.

    حداد عادل اما در بیانیه‌ای نسبت به مواضع منصفانه عباس عبدی در قبال حواشی یک جلسه از وی تشکر کرد.

    غلامعلی حداد عادل استاد دانشگاه تهران و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در یادداشتی از عباس عبدی فعال اصلاح‌طلب به دلیل مواضعی که در پی انتشار فیلمی از وی که حواشی ایجاد کرده بود تشکر کرد.

    متن یادداشت به شرح ذیل است:

    جناب آقای عباس عبدی در دو هفتۀ اخیر، دو یادداشت بلند و کوتاه مرتبط با حضور و صحبت بنده در جلسه استادان دانشگاه تهران منتشر کرده‌اند. وظیفۀ خود می‌دانم از ایشان سپاسگزاری کنم که با وجود اختلاف مشرب سیاسی واضحی که با من دارند در یادداشت‌های خود زبانی متین و منطقی و منصفانه به‌کار گرفته‌اند که برخلاف بسیاری از مطالب موجود در فضای مجازی است که آکنده از هیجان و دروغ و توهم و توهین‌اند.

    یادداشت دوم ایشان ناظر به پخش فیلمی از بنده بود که مانند بقیه افراد در جلسه، هنگام صحبت آقای دکتر عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه استادان مشغول صرف صبحانه بوده‌ام. صرف صبحانه نه‌تنها در جلسات غیر جدی و تفننی ـ چنانچه آقای عبدی متذکر شده‌اند ـ بلکه حتی در جلسات جدی مانند همین جلسۀ استادان در دانشگاه تهران امری عادی است و سوءاستفاده شبکه سعودی ایران اینترنشنال از چنین امری در واقع توهین به شعور بینندگان محسوب می‌شود.

    آقای عبدی در یادداشت دوم خود درخصوص این فیلم کوتاه عیب را از فیلمبردار دانسته‌اند که ناشی بوده یا غرضی داشته است.

    بنده محض اطلاع ایشان و کسانی که آن یادداشت را خوانده‌اند عرض می‌کنم اصولاً در جلسه شخص فیلمبرداری حضور نداشت و هر کس میکروفن خود را برای صحبت روشن می‌کرد، دوربین هم به‌صورت خودکار روی صورت او متمرکز می‌شد و از قضا صحبت دکتر عاملی و صبحانه خوردن من همزمان ضبط شد.

    یک بار دیگر از آقای عباس عبدی تشکر می‌کنم و امیدوارم این شیوه گفتگو فراگیر شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما