پنجشنبه 28 خرداد 1405 - Thu 18 Jun 2026
  • باباجون بین همه عممونو خیلی زدن / حمید علیمی

  • توسعه کریدور شمال–جنوب با پشتوانه بانکی شتاب می‌گیرد

  • قدرت‌های بزرگ‌تر از هم این نابود شدند، اما دشمن عبرت نمی‌گیرد+عکس

  • نرخ افزایش اجاره‌بها در تهران چقدر است؟

  • آلودگی هوا با خطر زوال عقل مرتبط است

  • تغییر در خط حمله بلژیک برای بازی مقابل ایران؟

  • جزئیات توافق ایران و آمریکا؛ مسعود پزشکیان و دونالد ترامپ تفاهم‌نامه را امضاء کردند +عکس و فیلم

  • لحظه امضای تفاهم‌نامه با ایران ازسوی ترامپ /فیلم

  • نتانیاهو در جنگ ایران ملاحظات متفاوتی با آمریکا داشت

  • ثبت‌نام اربعین۱۴۰۵ از چه‌زمانی است؟

  • حسین جان ای آبروی دو عالم / پویانفر

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • عصبانیت لاپید از شکست نتانیاهو مقابل ایران

  • حمله گسترده پهپادی اوکراین به روسیه+ فیلم

  • لحظه برخورد شدید بازیکن ازبکستان با تصویربردار در جام جهانی! / فیلم

  • سوئیس از دور اولیه مذاکرات ایران و آمریکا خبر داد

  • دعوای چین و تایوان سر پخش جام‌ جهانی

  • این «یک» از آن ۹۹ بزرگ‌تر است!

  • قیمت جهانی طلا امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • رکورد جدید بورس در سایه کاهش هیجان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 315543
    تاریخ انتشار: 16/مهر/1401 - 12:06

    لیز تراس وزیر بازرگانی انگلیس را برکنار کرد

    نخست وزیر انگلیس، کانر برنز، معتمد بوریس جانسون و وزیر بازرگانی دولت خود را به اتهام سوء رفتار جدی برکنار کرد.

     لیز تراس وزیر بازرگانی انگلیس را برکنار کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم ، لیز تراس ، نخست وزیر بریتانیا، کانر برنز، وزیر بازرگانی خود را به دلیل " سوء رفتار جدی" برکنار کرد.

    دفتر نخست وزیر مجافظه کار انگلیس که تنها از ماه سپتامبر بر سر کار آمده است، روز جمعه در لندن اعلام کرد که کانر برنز، معتمد 50 ساله بوریس جانسون، نخست وزیر سابق انگلیس باید با اثرگذاری فوری کابینه را ترک کند.

    جزئیات اتهامات علیه برنز اعلام نشده است. دفتر پارلمان محافظه‌کاران هم اعلام کرد که برنز همچنین به طور موقت از فراکسیون حزب محافظه کار هم اخراج خواهد شد.

    دلیل این امر ادعای رفتار نامناسب اوایل این هفته این وزیر انگلیسی عنوان شده و آمده است که این موارد بسیار جدی گرفته خواهد شد.

    دفتر نخست وزیری اعلام کرد: نخست وزیر با اطلاع از این ادعا مستقیماً اقدام کرد و واضح است که همه وزرا باید استانداردهای بالای رفتاری خود را حفظ کنند – همانطور که مردم به درستی انتظار دارند.

    رسانه های بریتانیایی گزارش دادند که این رفتار نادرست در کنفرانس سالانه محافظه کاران در شهر بیرمنگام در مرکز انگلستان رخ داده است.

    برنز، 50 ساله، به عنوان وزیر ایرلند شمالی در دولت جانسون خدمت می کرد و زمانی که تراس ماه گذشته روی کار آمد، وزیر تجارت شد.

    برنز به روزنامه سان گفت که به طور کامل با تحقیقات همکاری خواهد کرد و مشتاقانه منتظر رفع اتهامات از خود است.

    لیز تراس در آستانه عهده داری نخست وزیری با مشکلات زیادی روبرو شده است.

    طرح های بحث برانگیز اقتصادی و مالیاتی لیز تراس، نخست وزیر تازه کار انگلیس و برخی عقب نشینی‌های ناگهانی از این طرح ها، شرایط سخت و دشواری را برای وی ایجاد کرده است.

    اختلافات در دولت بریتانیا بر سر تأمین بودجه برای طرح کاهش مالیات باعث ایجاد عدم اطمینان در میان محافظه‌کاران شده است. لیز تراس، نخست وزیر و رهبر حزب محافظه کار به طور فزاینده ای مورد انتقاد قرار می گیرد.

    دولت تازه کار انگلیس اخیرا بعد از انتقادهای شدید به طرح اقتصادی جنجالی اش بخصوص از طرف حزب حاکم محافظه کار مجبور شد طرح مالیاتی بحث برانگیز برای افراد با درآمد بالا را لغو کرده و عقب نشینی کند.

    دولت تازه کار بریتانیا به نخست وزیری لیز تراس می خواست با کاهش نرخ مالیات برای افراد با درآمد بالا، اقتصاد کشورش را تقویت کند. اما پس از انتقاد شدید، حالا تغییر مسیر داده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما