سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 315166
    تاریخ انتشار: 12/مهر/1401 - 10:49

    انفجار در مقر حشدالشعبی در بصره+ فیلم

    منابع امنیتی عراقی با اشاره به وقوع انفجار در مقر الحشد الشعبی در بصره، گفتند نیروهای مردمی در حال مقابله با حمله گروه‌های مسلح به مجموعه کاخ‌های ریاست‌جمهوری در این منطقه هستند.

     انفجار در مقر حشدالشعبی در بصره+ فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از رسانه‌های عراقی بامداد سه‌شنبه خبر دادند که ۳ انفجار شهر بصره در جنوب این کشور را را لرزاند.

    طبق گزارش‌ها، این انفجارها مقر سازمان «الحشد الشعبی» در بصره را هدف گرفته و پس از آن صدای تیراندازی متناوب از سمت شهرک «التنومه» شنیده شد.

    کانال تلگرامی «صابرین‌نیوز» گزارش داد: «۸ فروند راکت کاتیوشا به نزدیکی مجموعه کاخ‌های ریاست جمهوری در بصره برخورد کردند. الحشد الشعبی در حال مقابله با حمله تروریستی باندهای مسلح به مجموعه کاخ‌های ریاست جمهوری است».

    این رسانه عراقی ضمن  اشاره به برخورد ۴ فروند راکت کاتیوشا به منطقه التنومه در بصره، به نقل از منبع امنیتی نوشت: «بمب‌گذاری در بصره، بار دیگر مقر الحشد الشعبی را هدف قرار داد».

    صابرین نیوز با بیان اینکه تعداد راکت‌های کاتیوشای شلیک‌شده به سمت مجموعه کاخ‌های ریاست‌جمهوری بصره به ۱۴ فروند رسیده، خبر داد: «حداقل ۱۲ نفر در جریان حملات تروریست‌ها کشته یا زخمی شدند».

    این رسانه عراقی دقایقی بعد گزارش داد که الحشد الشعبی حمله اشرار مسلح به منطقه التنومه را دفع کرده و این افراد مجبور به عقب‌نشینی شدند.

    حدود یک هفته قبل نیز ده‌ها نفر از آشوبگران حامی جریان صدر با تجمع مقابل ساختمان استانداری بصره و ذی‌قار، درب‌ها را شکسته و وارد ساختمان شدند.


    download

    download

    download

    نظرات بینندگان
    نظرات شما