سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 314962
    تاریخ انتشار: 10/مهر/1401 - 18:25

    واکنش‌ها به خالی کردن جیب انگلیسی‌ها با بلیت بازدید قبر ملکه

    خانواده سلطنتی انگلیس به‌دلیل درآمدزایی از قبر ملکه الیزابت دوم، به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.

     واکنش‌ها به خالی کردن جیب انگلیسی‌ها با بلیت بازدید قبر ملکه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر؛

    خاندان سلطنتی انگلیس که گفته می‌شود برای بازدید از قبر ملکه الیزابت دوم در قلعه ویندزور، بلیت‌هایی با قیمت بالا در نظر گرفته‌اند، به شدت از سوی کاربران مجازی مورد انتقاد قرار گرفتند.

    قیمت بلیت بازدید قبر ملکه برای روزهای شنبه ۲۸.۵۰ پوند و برای باقی روزهای هفته ۲۶.۵۰ پوند (حدود ۳۰ دلار) اعلام شده است.

    یکی از کاربران در توئیتر نوشت: باور نمی‌کنم، ظاهراً قیمت بلیت بازدید از قبر ملکه ۲۶.۵۰ پوند است. کدام از خدا بی‌خبری فکر کرده که خالی کردن جیب مردم از این راه درست است؟ خالی کردن جیب مردم برای یک مشت پولدار!

    برخی دیگر از کاربران نیز به همزمان شدن این موضوع با افزایش هزینه‌های زندگی در انگلیس اشاره کرده‌اند.

    نشریه گاردین در گزارشی نوشته است که حتی اگر قیمت‌های انرژی در انگلیس نسبت به سال گذشته هیچ تغییر نکرده و همان قیمت قبلی باشد، باز هم در سال ۲۰۲۲-۲۰۲۳ بیش از یک میلیون نفر در این کشور در فقر فرو خواهند رفت و در نتیجه نرخ فقر در انگلیس به ۲۳ درصد افزایش خواهد یافت؛ رقمی که از ابتدای هزاره جدید، بالاترین رقم محسوب می‌شود.

    یک کاربر توییتری نوشت: این دقیقاً معادل بودجه هفتگی یک شخص برای تأمین غذای خانواده‌اش است!

    دیگری نوشت: خانواده سلطنتی آفتابه دزد است. از هفته بعد شما می‌توانید با پرداخت ۲۸.۵۰پو ند، خانه ابدی ملکه را ببینید. صف بکشید!

    در بحبوحه این واکنش‌ها، صندوق کلکسیون سلطنتی اعلام کرده که درآمد حاصل از فروش بلیت برای مراقبت و حفظ کلکسیون سلطنتی و گسترش دسترسی به این کلکسیون از طریق نمایشگاه، انتشارات، وام‌دهی و فعالیت‌های آموزشی صرف خواهد شد.

    کاخ باکینگهام هشتم سپتامبر ۲۰۲۲(۱۷ شهریور) در بیانیه‌ای مرگ الیزابت دوم، ملکه انگلیس را در سن ۹۶ سالگی، اعلام کرد. با پایان سلطنت ۷۰ ساله الیزابت دوم، شاهزاده «چارلز» ۷۳ ساله، پسر ارشد ملکه انگلیس بلافاصله بعد از مرگ مادرش، به عنوان پادشاه انگلیس معرفی شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما