چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 314841
تاریخ انتشار: 09/مهر/1401 - 19:09

یورو بی مشتری ماند

از مجموع یک میلیارد و ۲۵ میلیون یورو ارز عرضه شده در سامانه نیما (حواله) تا بعدازظهر امروز (شنبه) فقط معادل ۲۱۸ میلیون یورو معامله شد.

 یورو بی مشتری ماند

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا، مجموع عرضه ارز در سامانه نیما (حواله) تا ساعت ۱۵:۳۰ امروز (شنبه) معادل یک میلیارد و ۲۵ میلیون یورو و مجموع ارز معامله شده در این سامانه معادل ۲۱۸ میلیون یورو بوده است.

طبق اعلام بانک مرکزی، مجموع معاملات روز گذشته در سامانه نیما معادل ۲۹ میلیون یورو بود.

همچنین در بازار متشکل ارزی (اسکناس) تا ساعت ۱۵:۳۰ امروز (نهم مهر) ۱۳ میلیون دلار با میانگین نرخ ۳۰ هزار و ۹۵۵ تومان و یک میلیون یورو با میانگین نرخ ۳۰ هزار و ۹۱۴ تومان به صورت توافقی معامله انجام شد.

بانک مرکزی از روز ۲۳ شهریورماه سال جاری و بنا به دستور رییس کل این بانک نسبت به انتشار جزئیات معاملات انجام شده در بازارهای حواله و اسکناس ارز به صورت روزانه اقدام می کند

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما