سه شنبه 10 شهريور 1405 - Tue 01 Sep 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 314682
    تاریخ انتشار: 07/مهر/1401 - 22:54

    مجارستان اروپایی‌ها را تهدید کرد

    گرگلی گولیاس، رئیس دفتر نخست وزیر مجارستان در واکنش به بسته جدید احتمالی تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه از عدم حمایت برخی کشورهای اروپایی از جمله مجارستان از آن خبر داد.

     مجارستان اروپایی‌ها را تهدید کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، راشا تودی، رئیس دفتر ویکتور اوربان نخست وزیر مجارستان که روز پنجشنبه در یک نشست خبری با خبرنگاران سخن می گفت، هشدار داد، بوداپست از هیچ تحریم جدید ضد روسی پیشنهادی اتحادیه اروپا در صورت هدف قرار دادن واردات انرژی از روسیه حمایت نخواهد کرد.

    وی افزود: مجارستان تاکنون کارهای زیادی برای حفظ اتحاد اروپا انجام داده است، اما اگر تحریم‌های انرژی در این بسته وجود داشته باشد، از آن حمایت نخواهد کرد.

    این مقام مجارستانی تصریح کرد: ما منتظر فهرست نهایی و کامل تحریم ها هستیم و سپس می توانیم درباره آن مذاکره کنیم. مجارستان نمی تواند از تحریم های انرژی حمایت کند.

    اشاره گولیاس به بسته هشتم تحریم‌های اتحادیه اروپاست که اعضای این اتحادیه درباره آن بحث می‌کنند. این مقام دولت مجارستان بار دیگر انتقاد دولتش از سیاست بروکسل علیه روسیه را تکرار کرد.

    وی گفت که محدودیت های اعمال شده بر تجارت روسیه نتوانسته است به عملیات نظامی مسکو در اوکراین پایان دهد. وی افزود: بر خلاف انتظار و سیاست‌های غرب بیشتر از روسیه کشورهای اروپایی از این تحریم‌ها ضرر کرده‌اند.

    اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت که بسته جدید تحریم‌های اتحادیه اروپا ممکن است شامل اعمال سقف قیمت نفت خریداری شده روسیه، تحریم شهروندان روسیه و محدود کردن بیشتر تجارت اتحادیه اروپا با روسیه باشد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما