دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • ناوهای آمریکا در تیررس بالستیک‌های ایرانی

  • هشدار قالیباف به وزیر جنگ آمریکا

  • بخوانید ایران هر چه قوی‌تر!

  • انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور+ فیلم

  • سربازان ناو آمریکایی به پاتایا رفتند!

  • رقص اسب‌های وحشی زیر رنگین‌کمان / فیلم

  • بازگشت ۱۰ صیاد مفقودشدهٔ بندرلنگه‌ای

  • قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس جایگزین استقلال شد!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵

  • وعده سرپرست تامین اجتماعی برای پرداخت بدهی‌ها

  • خاطرات رهبر شهید از شب ورود امام خمینی (ره) به تهران

  • 10 شهید و 7 زخمی در حملات وحشیانه اشغالگران به کفررمان در جنوب لبنان

  • قتل وحشیانه یک نفر در کمپ کی‌روش

  • چرا در روایت «حسن روحانی» آمریکا حذف شده است؟

  • آرامکو آتش گرفت+ فیلم

  • اقدامات تجاوزکارانه آمریکا عامل ناامنی در تنگه هرمز است

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس علیه استقلال تا دادگاه عالی ورزش CAS می‌رود

  • بورس سقف نمی‌شناسد؛ هجوم پول به بازار

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 314679
    تاریخ انتشار: 07/مهر/1401 - 22:47

    جاسوسان سیا در دام ایران

    خبرگزاری رویترز با انتشار گزارشی از موفقیت سازمان‌های اطلاعاتی ایران در دستگیری جاسوس‌های سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) روایت کرد.

     جاسوسان سیا در دام ایران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا، این خبرگزاری روز پنجشنبه با انتشار این گزارش اشاره کرد که سیستم ارتباطات مخفیانه معیوب سازمان سیا کار را برای اطلاعات ایران جهت شناسایی و دستگیری جاسوس‌ها آسان کرد.  

    رویترز در این گزارش به این اشتباه‌های سیا و خالی کردن پشت جاسوس‌های خود در ایران اشاره می‌کند.

    این خبرگزاری در ادامه گزارش خود با استناد به گزارش‌های خبری و سه مقام سابق امنیت ملی آمریکا، اضافه کرد که در سال ۲۰۰۹ طی یک عملیات ضد جاسوسی توسط ایران، چندین عامل آمریکا به علت یک سری از اشتباه‌های سازمان سیا، دستگیر شدند.  
    رویترز در این گزارش همچنین به یک پلتفورم پیام رسان که ۴ مقام سابق آمریکایی وجود آن را تایید کردند، اشاره می‌کند که لابلای اخبار ابتدایی و وبسایت‌های سرگرمی مخفی بوده و جاسوس‌ها تا سال ۲۰۱۳ از آن برای ارتباط با سازمان سیا استفاده می‌کردند.

    بر پایه این گزارش، ایران نیز از همین طریق توانسته جاسوس‌ها را شناسایی کند. این اشتباهات تا سال‌ها بعد نیز ادامه داشته است.  
    در این گزارش با اشاره به برچیده شدن لانه جاسوسی در سال ۱۳۵۷ و اینکه آمریکا هیچ گونه حضوری تحت پوشش دیپلماتیک ندارد، آمده است : سیا ایران را یکی از دشوارترین اهداف خود در نظر دارد. از زمان گرفتن سفارت آمریکا در تهران در سال ۱۹۷۹، ایالات متحده هیچ حضور دیپلماتیک در ایران ندارد. به همین خاطر، افسران سیا مجبور به استخدام ماموران از خارج ایران یا از طریق ارتباط‌های برخط (آنلاین) هستند.

    لازم به ذکر است که وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران سه سال پیش و در تیر ماه ۱۳۹۸ از دستگیری عوامل سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در ایران خبر داد.

    در آن زمان دونالد ترامپ رییس جمهوری وقت آمریکا این مساله را تکذیب کرد اما گزارش رویترز نشان دهنده موفقیت‌های اطلاعاتی ایران در مقابل آنچه روش‌های "معیوب" سیا توصیف شده، است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما