پنجشنبه 18 تير 1405 - Thu 09 Jul 2026
  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 314334
    تاریخ انتشار: 04/مهر/1401 - 10:11

    زلنسکی: از آمریکا سامانه پدافندی گرفتیم

    رئیس جمهور اوکراین با اشاره به دریافت سامانه‌های پدافند موشکی پیشرفته از آمریکا، گفت که درگیری‌های شدیدی با نیروهای روسیه در خطوط مقدم در جریان است.

     زلنسکی: از آمریکا سامانه پدافندی گرفتیم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس در ادامه دامن‌زدن کشورهای غربی به جنگ اوکراین با ارسال تسلیحات به این کشور، «ولودیمر زلنسکی»‌ رئیس جمهور اوکراین بامداد دوشنبه از دریافت سامانه‌های پدافند موشکی ساخت آمریکا خبر داد

    زلنسکی طی پیامی ویدئویی درباره وضعیت نبرد با روسیه در خط مقدم گفت که درگیری‌های شدیدی در بسیاری از نقاط در جریان است که برخی با نتایج مثبت برای اوکراین همراه شده است.

    به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی با نشان دادن تصاویری از محل درگیری‌ها بین نظامیان اوکراینی و نیروهای روسیه، توضیح داد: «اینجا منطقه دونتسک و منطقه خارکیف است. در مناطق خِرسون، میکولایف و زاپروژیا نیز درگیری‌های شدیدی در جریان است. ما نتایج مثبتی را در چند محور به‌دست آوردیم».

    رئیس جمهور اوکراین در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت که کی‌یف اخیراً سامانه‌های پدافند هوایی پیشرفته‌ای از آمریکا دریافت کرده است.

    طبق این گزارش، زلنسکی اظهار داشت: «کاملا نیازمند آن هستیم که ایالات متحده رهبری خود را نشان داده و به اوکراین سامانه‌های پدافند هوایی بدهد. می‌خواهم از رئیس جمهور [جو] بایدن برای تصمیم مثبتی که اتخاذ کرده، تشکر کنم».

    به نوشته رویترز، وی با قدردانی از آمریکا به‌دلیل ارسال سامانه‌های توپخانه موشکی «هیمارس» و سامانه‌های موشک‌انداز چندگانه به اوکراین، گفت: «اما باور کنید که موارد ارسالی به هیچ وجه برای پوشش‌دادن زیرساخت‌های ما کافی نیستند».

    رئیس جمهور اوکراین پیش از این با انتقاد از موافقت نکردن تل‌آویو با درخواست وی برای فروش سامانه پدافندی به کی‌یف، گفت واقعا دلیل این تصمیم آنها را درک نمی‌کند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما