جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 314068
    تاریخ انتشار: 31/شهريور/1401 - 17:27

    عمران خان از دادگاه عذرخواهی کرد

    وکیل مدافع عمران خان اعلام کرد، نخست‌وزیر سابق پاکستان امروز (پنجشنبه) درخصوص اهانت و بی‌احترامی به دادگاه عذرخواهی کرد؛ اقدامی که می‌تواند از رد صلاحیت وی در حوزه سیاست جلوگیری کند.

     عمران خان از دادگاه عذرخواهی کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، فیصل چودری، وکیل مدافع عمران خان، نخست‌وزیر سابق پاکستان اعلام کرد، دادگاه تصمیم‌گیری درخصوص کیفرخواست علیه عمران خان را به تعویق انداخته و از وی خواسته بود تا تاریخ ۳ اکتبر "عذرخواهی بی‌قید و شرط" خود را به صورت "کتبی" ارائه دهد.

    چودری به رویترز گفت: دادگاه این حرکت عمران خان را تحسین کرده و انتظار داریم که پس از این عذرخواهی از او رفع اتهام شود.

    رسانه‌های محلی که در دادگاه حضور داشتند به نقل از عمران خان نوشتند: اگر از خطوط قرمز عبور کردم، معذرت می‌خواهم.

    سه روزنامه‌نگار محلی که در داخل دادگاه بودند نیز به رویترز گفتند، عمران خان " به طور شفاهی عذرخواهی" کرده است.

    این اتهامات به دنبال آن مطرح شد که ماه گذشته میلادی عمران خان طی سخنرانی پلیس و افسران قضایی کشور را تهدید کرد.

    همچنین وکلای مدافع عمران خان روز سه‌شنبه گفتند، دادگاه عالی پاکستان اتهامات مربوط به تروریسم علیه نخست وزیر سابق را رد کرده و این تسکینی برای اوست که از زمان برکناری از قدرت با مشکلات قانونی زیادی روبرو شده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما