چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 313689
    تاریخ انتشار: 29/شهريور/1401 - 09:46
    مدیر عامل هلال‌احمر استان ایلام خبر داد؛

    اسکان اضطراری بیش از ۷۰ هزار زائر اربعین در ایلام

    ایلام-مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر استان ایلام گفت: در اربعین امسال ۷۰ هزار و ۷۸۸ زائر در اردوگاه‌ها و مکان‌های عمومی تجهیز شده توسط این جمعیت اسکان اضطراری داده شده اند.

    اسکان اضطراری بیش از ۷۰ هزار زائر اربعین در ایلام

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر، علی محمدی بیان کرد: از ۱۴ تا ۲۸ شهریورماه امسال ۷۰ هزار و ۷۸۸ زائر در اردوگاه‌ها و مکان‌های عمومی تجهیز شده توسط این جمعیت اسکان اضطراری داده شدند و همچنین به بیش از ۵۰ هزار زائر خدمات سرپایی و به ۲ هزار و ۵۰۰ نفر نیز به صورت بستری موقت خدمات ارائه شده است.

     
    وی افزود: به جز ارائه خدمات درمانی به زائران، خدمات دیگری از جمله جابه‎ جایی زائران با ویلچر، تعمیرات و شست‌وشوی البسه زائران نیز در مرز مهران انجام شد و در این راستا با ۵۸ ویلچر، ۶ هزار و ۵۰۰ زائر منتقل، با ۴ چرخ خیاطی، ۱۲ هزار و ۵۰۰ البسه تعمیر و با ۱۲ دستگاه لباسشویی، لباس ۶۰۰ زائر شست‌وشو شد.
     
    مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر استان ایلام اضافه کرد: در زمینه خدمات حوادث جاده‌ای توسط جمعیت هلال‌احمر از ۱۴ تا ۲۸ شهریور ماه، ۵۸ حادثه جاده‌ای اتفاق افتاد که ۲۵۴ نفر دچار مصدومیت شدند، ۲۳ نفر رهاسازی و همچنین ۶۵ نفر از آنان به مراکز درمانی انتقال پیدا کردند.
     
    وی ادامه داد: در این مدت، ۲۲ هزار تست فشارخون، ۴ هزار آموزش چهره‌به‌چهره، ۷ هزار بروشور، ۴ هزار ماسک، ۸ هزار آب معدنی توزیع و ۷۵۰ پیام آموزشی برای اطلاع رسانی زائران در فضای مجازی ارسال شد.

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما