جمعه 19 تير 1405 - Fri 10 Jul 2026
  • قاب‌هایی از تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب در مشهد

  • هشدار برای والیبالیست‌های ایران با سقوط در رنکینگ جهانی

  • آمریکا و اسرائیل باعث اتحاد میان اهل سنت و شیعیان شدند!

  • ترامپ جنگ را از سر نمی‌گیرد

  • حمله آمریکا به اسکله پنج‌پله بندرعباس

  • نمودار درختی مرحله حذفی جام جهانی پس از صعود فرانسه

  • پرسپولیس با این مدیریت ضربه می‌خورد

  • ولایت فقیه یعنی بعد از ۴۷سال حکمرانی

  • حمله انتحاری به منزل یک رهبر سیاسی در پاکستان

  • کالبدشکافی جنگ با تیغ رسانه آمریکایی

  • طلای جهانی در مسیر ثبت کاهش هفتگی

  • ترامپ اعضای کمیسیون فدرال را برکنار کرد

  • رشد قیمت جهانی نفت

  • آخرین وداع به مشهد الرضا (ع ) رسید / رهبر محبوب دل های مسلمین جهان همنیشن ضامن آهو شد +فیلم

  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 313627
    تاریخ انتشار: 28/شهريور/1401 - 17:32

    ورود ناو رونالد ریگان به آب‌های کره‌جنوبی برای اولین بار از سال ۲۰۱۸

    همزمان با تلاش واشنگتن و سئول برای استقرار ظرفیت‌های هسته‌ای به منظور بازدارندگی برابر کره‌شمالی، مقامات این دو کشور اعلام کردند که ناو هواپیمابر رونالد ریگان برای اولین بار ظرف چهار سال گذشته و به منظور حضور در رزمایش‌های مشترک در این هفته وارد آب‌های کره‌جنوبی خواهد شد.

    ورود ناو رونالد ریگان به آب‌های کره‌جنوبی برای اولین بار از سال ۲۰۱۸

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا از رویترز، نیروی دریایی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که ناو هواپیمابر رونالد ریگان روز جمعه وارد شهر بوسان کره‌جنوبی خواهد شد.

    در این بیانیه آمده است: نیروی دریایی دو کشور قصد دارند با انجام رزمایش‌های ترکیبی، آمادگی نظامی خود را تقویت کرده و عزم راسخ اتحاد کره جنوبی و آمریکا را در خصوص صلح و ثبات در شبه جزیره کره نشان دهند.

    کره شمالی پیشتر استقرار نیروهای نظامی آمریکا و تمرینات مشترک نظامی با کره‌جنوبی را محکوم کرده و آن را اثبات کننده سیاست‌های خصمانه واشنگتن و سئول برابر خود خوانده است.

    ورود این ناو هواپیمابر اولین بازدید یک ناو هواپیمابر آمریکایی از شبه جزیره کره از سال ۲۰۱۸ است. از آن سال تاکنون این دو متحد بسیاری از رزمایش‌های نظامی خود را به منظور تلاش‌های دیپلماتیک برای تعامل با کره‌شمالی متوقف کرده بودند.

    از سوی دیگر شیوع ویروس کرونا نیز از آن سال تاکنون بر بسیاری از فعالیت‌های نظامی سایه انداخته بود. با این حال از زمانی که یون سوک یئول به ریاست جمهوری کره جنوبی رسید، بار دیگر بسیاری از رزمایش‌های نظامی مشترک سئول و واشنگتن را از سر گرفت تا هشداری به پیونگ یانگ در خصوص آزمایش‌های مختلف موشکی آن داده باشد.

    ناظران می‌گویند که پیونگ یانک در تلاش است تا برای اولین بار از سال ۲۰۱۷ یک آزمایش هسته‌ای نیز انجام دهد.

    در ماه آوریل امسال، ناو هواپیمابر رونالد ریگان برای اولین بار از سال ۲۰۱۷ در آب‌های بین شبه جزیره کره و ژاپن مستقر شد و رزمایش‌های مشترکی را با نیروهای ژاپنی انجام داد. این بار اما قرار است این ناو هواپیمابر و ناو گروه همراه آن به آموزش نیروهای کره‌جنوبی بپردازند.

    روز جمعه واشنگتن و سئول به طور همزمان اولین دکترین هسته‌ای کره شمالی را محکوم کرده و آن را «عامل بی ثباتی و تنش آمیز» توصیف کردند. آمریکا همچنین وعده داد تا به استقرار نیروهای نظامی در شبه جزیره کره و برگزاری تمرینات استراتژیک برای بازدارندگی برابر پیونگ یانگ ادامه دهد.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما