جمعه 05 تير 1405 - Fri 26 Jun 2026
  • خلیل‌زاده در تیم منتخب دور دوم گروهی + عکس

  • فیلم/ حال و هوای تهران در روز تاسوعا

  • گل‌های روز سیزدهم جام جهانی ۲۰۲۶ / فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵

  • توافق ستاره استقلال برای تمدید قرارداد

  • قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

  • دیدار قالیباف با علی اف +عکس

  • اسرائیل از حمله هوایی به لبنان خبر داد

  • پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه

  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 313597
    تاریخ انتشار: 28/شهريور/1401 - 13:01
    سردار رحیمی:

    هیچ بحثی بین مهسا امینی با پلیس نبوده است

    رئیس پلیس پایتخت در مورد حادثه رخ داده برای مرحوم مهسا امینی توضیحاتی ارائه کرد.

    هیچ بحثی بین مهسا امینی با پلیس نبوده است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس دقیقه در محل پلیس امنیت اخلاقی بنشیند تا تذکرات و آموزش‌های قانونی به او داده و سپس به خانواده تحویل داده شود.

    رحیمی با بیان اینکه سه نفر مشکل‌شان در همان محل و لحظه برطرف شد، گفت: فقط خانم امینی به مقر پلیس امنیت اخلاقی در ساعت شش و نیم روز سه شنبه هفته پیش مراجعه می‌کند. وی توسط ۵ خانم دیگر و یک همکار خانم ما که در ون بوده‌اند به پلیس امنیت اخلاقی منتقل می‌شوند.

    وی گفت: با دو نفر از خانم‌هایی که در کنار مهسا امینی نشسته بودند صحبت کرده‌ایم و این خانم‌ها وارد کلاس شده‌اند و تا زمانی که کلاس کامل بشود و استاد وارد کلاس شود کمی زمان می‌برد و در طول روز چندین کلاس برگزار می‌کنیم و این خانم‌ها گروه گروه در کلاس‌ها وارد می‌شوند و تا زمانیکه کلاس برگزار شود و خانواده برای شما لباس بیاورند. وی از جای خود بلند می‌شود و با یکی از همکاران خانم ما که نظم و انضباط سالن را تأمین می‌کند صحبت می‌کند و سوالی می‌کند و به یکباره حالش به هم می‌خورد.

    رئیس فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: خانم امینی از همکار ما سوال کرده که وضع ظاهری او چه مشکلی دارد و همکار ما به او می‌گوید شلوار یا ساپورتی که پایش بوده است دارای ایراد بوده و زمانی که مانتویش باز می‌شود مشکل دارد و بر همین اساس باید تعویض شود و در همان زمان خانم امینی حالش به هم می‌خورد و کمتر از یک دقیقه پرستار و بهیار پلیس که مقیم سالن بوده‌اند بالای سر خانم امینی حاضر می‌شود و کار رسیدگی به وضعیت او را شروع می‌کنند.

    سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ در پاسخ به سوال درباره اینکه معیار پلیس برای بدحجابی یک نفر چیست، گفت: ملاک حجاب برای خانم‌هایی که در خیابان حاضر می‌شوند را خانم‌ها باید بدانند آنها نمی‌توانند با یک ساپورتی که اگر مانتویش باز شود چهره قشنگی نخواهد داشت در خیابان حاضر شوند. ممکن است خانم‌ها و آقایان در منزل لباسی بپوشند که آن اشکالی ندارد اما آنها نمی‌توانند در مکان عمومی با آن پوشش حاضر شوند.

    وی ادامه داد: همانطور که در فرانسه اگر روسری بر سر خانم‌ها باشد از خدمات اجتماعی و تحصیل بهره‌مند نخواهند شد. من زمانی که در راهنمایی و رانندگی حضور داشتم یک دختر و پسر جوانی به من مراجعه کردند و گفتند که ماشین آنها به دلیل خلاف‌هایی توقیف شده است و تخلف نیز به معنای توقیف خودرو است.

    فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در پاسخ به سوال درباره مجهز شدن البسه نیروهای گشت امنیت اخلاقی به دوربین گفت: پیش از این حادثه نیز نیروهای پلیس به دوربین البسه مجهز بوده‌اند اما ممکن است گاهی تعلل کنند. در این حادثه اما نیروهای پلیس مجهز به دوربین البسه نبوده‌اند

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما