سه شنبه 30 تير 1405 - Tue 21 Jul 2026
  • ؛ تقدیر از بهمن فرمان آرا / عکس

  • لحظه به صدا درآمدن آژیر خطر در کویت / فیلم

  • رکوردشکنی تازه طلای جهانی بازارها را شوکه کرد

  • آمریکا سیلی سخت خورد بار دیگر به نیرنگ مذاکره پناه برد

  • قیمت گوشی سامسونگ و آیفون سه‌شنبه ۳۰ تیر

  • آیا قهوه برای قلب مفید است؟

  • نزاع دسته‌جمعی در محله نیروی هوایی

  • قیمت سکه امروز سه شنبه 30 تیر

  • دیدار وزیر کشور با نخست‌وزیر پاکستان در اسلام‌آباد

  • بازیکن ستاره آلومینیوم اراک به باشگاه استقلال پیوست

  • همه هستی بدهم، هستی من نیز وطن

  • جنگی که به حساسیت‌های غرب‌آسیا دامن زد+عکس

  • تابوت‌های آماده!/ هلاک رسیدن سربازان آمریکایی

  • وقتی سلبریتی‌ها کارشناس جنگ می‌شوند+عکس

  • دستگیری مهره تبلیغاتی رژیم صهیونیستی در تهران

  • دوقطبی‌های کاذبی که فردوسی‌پور در مدت محدود ایجاد کرد + عکس

  • اشک‌های فردوسی‌پور پس از تعریف و تمجید حاج‌رضایی/ فیلم

  • خبر فوری / افزایش حقوق بازنشستگان انجام شد ؟

  • جنایت دشمن علیه کارکنان نیروی دریایی ارتش

  • آخرین وضعیت صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 31332
    تاریخ انتشار: 05/تير/1395 - 09:03
    پایگاه خبری حامیان ولایت/بین الملل

    لابی صهیونیستی آیپک: آمریکا هشدار به بانک‌ها درباره خطرات تجارت با ایران را ادامه دهد

    لابی صهیونیستی آیپک در بیانیه‌ای از دولت آمریکا خواست هشدار به بانک‌های بین‌المللی درباره خطرات تجارت با ایران را ادامه دهد.

    لابی صهیونیستی آیپک: آمریکا هشدار به بانک‌ها درباره خطرات تجارت با ایران را ادامه دهد

    لابی صهیونیستی آیپک در بیانیه‌ای بامداد شنبه از آمریکا خواسته هشدار به بانک‌های بین‌المللی درباره خطرات تجارت با ایران را ادامه بدهد. 

    این بیانیه که نسخه‌ای از آن روی وب‌سایت رسمی «آیپک» قرار گرفته، در واکنش به اقدام «کارگروه اقدام مالی»، نهاد بین‌المللی مبارزه با پولشویی برای نگاه داشتن نام ایران در فهرست سیاه این گروه صادر شده است. 

    «کارگروه اقدام مالی» روز جمعه اعلام کرده بود که نام ایران را همچنان در فهرست کشورهای پرخطر این نهاد بین‌المللی نگاه داشته است. 

     علی‌رغم این تصمیم، این گروه اعلام کرد که اقدامات تقابل‌جویانه و تنبیهی علیه ایران را به مدت 12 ماه به حالت تعلیق در‌می‌آورد. «آیپک» در بیانیه بامداد شنبه این تصمیم را «عجیب» توصیف کرده و به علاوه نوشته است: «تصمیم کارگروه اقدام مالی خطرناک است.»

    «آیپک» نوشته است: «تعهد ایران برای بهبود بخشیدن به عملکردش آشکارا سازمان‌هایی مانند حزب‌الله و حماس که ایران کماکان آنها را حمایت مالی می‌کند را مستثنی می‌کند.»

    در ادامه این بیانیه آمده است: «حتی اگر تصور شود که ایران پشتیبانی مالی از این سازمان‌ها را متوقف کند، تعهد ایران به کارگروه اقدام مالی کماکان یک وعده است. نتیجه این می‌شود که کارگروه اقدام مالی اقدامات تقابلی علیه ایران را در ازای وعده‌ای معیوب از اصلی‌ترین کشور حامی تروریسم کنار گذاشته است.»

    آیپک در پایان، از ایالات متحده ایرانخواسته هشدار به بانک‌های بین‌المللی درباره خطرات تجارت با ایران را «ادامه بدهد.»

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما