سه شنبه 09 تير 1405 - Tue 30 Jun 2026
  • فرمانده‌ای که قبل از شهادت، انتقام خودش را از صهیونیست‌ها گرفته بود + عکس

  • شگفتی دوم؛ مراکش هلند را حذف کرد

  • قیمت خودرو امروز سه شنبه ۹ تیر

  • چرا اروپا باید از هرگونه نقش‌آفرینی در مذاکرات ایران و آمریکا کنار باقی بماند؟

  • قیمت دلار امروز سه شنبه ۹ تیر

  • مسیرهای ورودی به تهران برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • توصیه ۱۴ بندی کاخ سفید برای نجات حکومت ایران +عکس

  • ۵ درسی که کشورهای عربی باید از جنگ رمضان بگیرند

  • دنده معکوس تقاضا در بورس با برخورد به کف ۵ میلیون واحدی

  • ثبت‌نام اربعین آغاز شد

  • ثبت اولین شگفتی جام جهانی به دست پاراگوئه +فیلم

  • پرسش آقای فضائلی و حی علی‌الاصول

  • تمجید ابوعبیده از ایستادگی مردم سوریه

  • آتش‌سوزی در فرودگاه بین المللی کرکوک / فیلم

  • زیباکلام مجرم شناخته شد

  • شهادت مامور نیروی انتظامی

  • از طرح تنگه هرمز تا معیشت مردم

  • پیمان حدادی در پرسپولیس می‌ماند؟

  • ادعای ترامپ: فردا در دوحه با ایران دیدار می‌کنیم

  • مزارع فرش» ؛ میراث دست‌باف آناتولی زیر آفتاب / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 312911
    تاریخ انتشار: 22/شهريور/1401 - 17:27
    از سوی رئیس کانون صرافان

    چرایی افزایش قیمت دلار اعلام شد

    رئیس کانون صرافان دلیل افزایش یک تا دو درصدی در قیمت دلار در روزهای اخیر را تحت تاثیر اخبار برجام و تحولات اقتصادی و سیاسی، افزایش سفرها در روزهای پایانی تابستان و اربعین دانست.

    چرایی افزایش قیمت دلار اعلام شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا؛

    کامران سلطانی‌زاده در گفت‌وگویی اظهار کرد: بخشی از افزایش قیمت دلار متاثر از اخبار برجامی در روزهای گذشته بوده اما بخش عمده این افزایش ناشی از افزایش سفرها و تقاضای ارز به‌منظور تعطیلات اربعین و هفته آخر تابستان است که این عوامل باعث شده تا افزایش یک تا دو درصدی در قیمت دلار نسبت به روزهای گذشته داشته باشیم.

    وی افزود: اینکه روند افزایشی نرخ دلار در روزهای آتی نیز ادامه یابد، به فاکتورهای روانی، سیاسی و اقتصادی بستگی دارد و اگر مذاکرات برجام به روال عادی خود بازگردد، مطمئنا نرخ دلار روند کاهشی خواهد داشت زیرا، اخبار سیاسی بر بازار ارز و تحولات آن تاثیر روانی دارد.  

    رئیس کانون صرافان با بیان این‌که دلار توافقی معادل ۳۰ هزار تومان و این ارز در بازار آزاد بالای ۳۱ هزار تومان معامله می‌شود، ادامه داد: افزایش تقاضای حال حاضر در بازار به مصرف کنندگان واقعی در این بازار مربوط می‌شود که پیش‌بینی این است که بعد از تعطیلات و ابتدای مهرماه با کاهش تقاضا روبرو شویم که این موضوع، روند کاهشی در قیمت‌ها را در پی دارد اما کاهش قابل توجه در نرخ‌ها به اخبار سیاسی و اقتصادی بستگی دارد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما