جمعه 19 تير 1405 - Fri 10 Jul 2026
  • هیچ شرایطی اجازه در امور تنگه هرمز به آمریکا داده نخواهد شد

  • عملیات موفق خنثی‌سازی بمب ۲۰۰۰ پوندی در کرج

  • پروازهای فرودگاه مشهد از سر گرفته شد

  • قدردانی محسن رضایی از حضور مردم عراق در تشییع رهبر شهید

  • قاب‌هایی از تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب در مشهد

  • هشدار برای والیبالیست‌های ایران با سقوط در رنکینگ جهانی

  • آمریکا و اسرائیل باعث اتحاد میان اهل سنت و شیعیان شدند!

  • ترامپ جنگ را از سر نمی‌گیرد

  • حمله آمریکا به اسکله پنج‌پله بندرعباس

  • نمودار درختی مرحله حذفی جام جهانی پس از صعود فرانسه

  • پرسپولیس با این مدیریت ضربه می‌خورد

  • ولایت فقیه یعنی بعد از ۴۷سال حکمرانی

  • حمله انتحاری به منزل یک رهبر سیاسی در پاکستان

  • کالبدشکافی جنگ با تیغ رسانه آمریکایی

  • طلای جهانی در مسیر ثبت کاهش هفتگی

  • ترامپ اعضای کمیسیون فدرال را برکنار کرد

  • رشد قیمت جهانی نفت

  • آخرین وداع به مشهد الرضا (ع ) رسید / رهبر محبوب دل های مسلمین جهان همنیشن ضامن آهو شد +فیلم

  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 312849
    تاریخ انتشار: 22/شهريور/1401 - 12:27

    بیمه صنعتگران و هنرمندان صنایع‌دستی برقرار شد

    سرپرست اداره‌کل حمایت از تولید صنایع‌دستی گفت: بیمه صنعتگران و هنرمندان صنایع‌دستی مجدداً برقرار شد.

    بیمه صنعتگران و هنرمندان صنایع‌دستی برقرار شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا  اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی، محمدحسین عسکرپور سرپرست اداره‌کل حمایت از تولید با اشاره به اهمیت بیمه هنرمندان صنایع‌دستی اظهار کرد: خوشبختانه با تلاش‌های ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، مریم جلالی معاون صنایع‌دستی کشور و این اداره‌کل، بیمه صنعتگران از امروز برقرار شد.

     
    وی افزود: از ابتدای سال جاری به علت عدم تأمین اعتبار مورد نیاز بیمه صنعتگران و هنرمندان صنایع‌دستی، بیمه این افراد قطع شده و هنرمندان به صورت شخصی بیمه حق بیمه خود را پرداخت می‌کردند.
     
    عسکرپور افزود: خوشبختانه تلاش‌های انجام شده از سوی این وزارتخانه نتیجه داد و مبلغ ۴۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیمه هنرمندان صنایع‌دستی و راهنمایان گردشگری تخصیص یافت.
     
    سرپرست اداره‌کل حمایت از تولید صنایع‌دستی یادآور شد: پیرو پیگیری‌های وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در هیئت دولت و همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط جلسه‌ای در روز دوشنبه مورخ ۱۴ شهریور با مدیرکل امور بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی در خصوص تمدید بیمه صنعتگران صنایع‌دستی برگزار و مقرر شد نسبت به تمدید بیمه صنعتگران صنایع‌دستی از سه ماهه دوم سال اقدام شود بنابراین صنعتگران برای تمدید بیمه تأمین اجتماعی نیازی به واریز حق بیمه آزاد در سه ماهه دوم سال را ندارند.
     
    وی ادامه داد: با تخصیص این مبلغ بیمه ۲,۷۲۴ هنرمند صنایع‌دستی که از ابتدای سال قطع شده بود، مجدداً و از امروز برقرار شد.
     
    عسکرپور در پاسخ به سوالی درباره تعیین تکلیف مبالغی که هنرمندان صنایع‌دستی از ابتدای سال برای حق بیمه خود پرداخت کرده‌اند، نیز گفت: در این باره مذاکراتی را شروع کرده‌ایم و امیدوار هستیم به نتیجه برسد و خبر خوبی را در این باره به صنعتگران و هنرمندان به زودی اعلام خواهیم کرد.

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما