پنجشنبه 18 تير 1405 - Thu 09 Jul 2026
  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 312301
    تاریخ انتشار: 17/شهريور/1401 - 21:39
    کولیوند:

    ۳۹ مرکز درمانی ایران در عراق فعال است

    رئیس جمعیت هلال احمر از استقرار کادر درمان هلال‌احمر در مراکز درمانی عراق برای خدمت به زائران خبر داد و گفت: ۳۹ مرکز درمانی ایران در عراق فعال است.

    ۳۹ مرکز درمانی ایران در عراق فعال است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، پیرحسین کولیوند گفت: علاوه بر آمادگی مراکز درمانی هلال‌احمر ایران در عراق، در برخی مراکز درمانی کشور عراق نیز مستقر هستیم تا خدماتی شایسته زائران به آن ها ارائه کنیم.

    وی افزود: تا روز گذشته، شانزدهم شهریور ماه، در مجموع به ۲ هزار و ۸۹ نفر خدمات ویزیت و داروی رایگان ارائه شده است که از تعداد کل، به ۴۳۷ نفر در درمانگاه الماس شرق کربلا، ۹۰۲ نفر در درمانگاه نبا نجف و ۷۵۰ نفر در درمانگاه صحن حضرت زهرا(س) خدمت رسانی شده است. این خدمات از جمله انجام تزریقات، سرم درمانی، پانسمان، نوار قلب و ... بودند و علاوه بر ویزیت و دارو، ۳۴۷ مورد تزریقات، ۱۲۰ مورد سرم درمانی، ۵۲ مورد پانسمان و ۵ مورد هم خدمات نوار قلب ارائه شده است.

    رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: در مجموع ۲۶ نفر از کربلا، ۵ نفر از نجف و ۴ نفر از بین راه و سایر پایگاه ها به بیمارستان های عراق اعزام شدند که ۳ نفر از زائران در کربلا و یک نفر هم در نجف بستری شدند.

    به گفته وی از میان خدمات ارائه شده به زائران ۷ نفر نیز به درمانگاه های واقع در کربلا و ۳ نفر به درمانگاه های نجف منتقل شدند. کولیوند با تاکید بر تلاش نیروهای امداد و نجات و درمانگران در خدمت رسانی به زائران گفت: تا روز گذشته پزشکان رابط از دو بیمار بستری در کربلا و یک بیمار دیگر در نجف بازدید کردند.

    کولیوند در خصوص تعداد ماموریت های صورت گرفته از سوی آمبولانس های واحد امداد نیز گفت: ۳۶ ماموریت از سوی آمبولانس ها در کربلا، ۹ ماموریت در نجف و ۲ ماموریت بین راه ها و سایر پایگاه ها صورت گرفت.

    وی در خصوص تعداد دفعات دیالیز صورت گرفته برای زائران اربعین حسینی نیز گفت: یک مورد دیالیز در کربلا و ۲ مورد در نجف صورت گرفته است. کولیوند گفت: متاسفانه یک نفر از زائران نیز جان خود را از دست داد که به این مورد از سوی امدادگران و تیم درمان یکی از پایگاه های جمعیت رسیدگی شد.

    وی با اشاره به جراحی های صورت گرفته که از دیگر خدمات جمعیت به زائران اربعین است گفت: تا کنون یک نفر از زائران در بیمارستان های عراق تحت عمل جراحی قرار گرفته است.

    رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به بازدید کارشناسان بهداشت از مراکز تحت نظارت این جمعیت نیز گفت: ۵۴ مورد بازدید در کربلا و ۵۶ مورد بازدید در نجف انجام شده است.

    به گفته کولیوند تا کنون ۶۸ زائر در کربلا و ۳۳ زائر در نجف به آزمایشگاه ها مراجعه کردند و ۱۳۰ مورد آزمایش در کربلا و ۸۱ مورد در نجف انجام شده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما