شنبه 25 مهر 1405 - Sat 17 Oct 2026
  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • دیدار وزیر پیشنهادی دفاع با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح+جزئیات

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال

  • نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز بسته است

  • پ‌ک‌ک در حال تخلیه مواضع خود در دهوک است

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • سبک عرفانی در خنثی‌سازی مین!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • ادامه تیکه های علی کریمی به رضا پهلوی

  • روایت اقتدار موشکی ایران

  • «پیمان مکه» یا «پیمان پرچم دروغین»

  • طرح فلج کردن 72 ساعته ایران

  • جنگ خواهد شد؟ چه زمانی؟

  • بازداشت ۱۱ مزدور دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی در ایلام

  • صادرات ایران به پاکستان موقتا متوقف شد

  • تمدید قرارداد پرسپولیس با ستاره های قدیمی‌

  • کنگره؛ ناظر جنگ یا شریک هزینه‌ها؟

  • تقلیل قدرت خرید کارگران

  • دفاع از مقاومت؛ ملاحظه راهبردی امنیت ملی ایران

  • ناکامی آمریکا با حملات دقیق ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 312270
    تاریخ انتشار: 17/شهريور/1401 - 19:33

    توصیه وزیر بهداشت به زائران اربعین برای همکاری با نیروهای بهداشتی مستقر در مرزها

    وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به زائران اربعین توصیه کرد که در این ایام استفاده از ماسک، غذای سالم، رعایت فاصله اجتماعی و نکات بهداشتی را فراموش نکنند.

    توصیه وزیر بهداشت به زائران اربعین برای همکاری با نیروهای بهداشتی مستقر در مرزها

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا، دکتر بهرام عین‌اللهی در حاشیه برگزاری آیین اختتامیه اولین دوره آموزشی و فرهنگی «همراه با حکیمان» در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در ارتباط با حماسه راهپیمایی اربعین، تدابیر  میدانی را در مرزهای شلمچه و مهران که ۹۰ درصد ترددها از این مرزها صورت می گیرد، داشتیم و عمده نگرانی ما گرمای این روزهای عراق و مناطق مرزی بود که در این خصوص ضمن بیان توصیه‌ها، کانکس‌ها و امکانات لازم را فراهم کرده‌ایم.

    وی تصریح کرد: امسال مرکز بهداشتی و درمانی شهید حاج قاسم سلیمانی را در شلمچه راه‌اندازی کردیم و برخی نیروهای بهداشتی داوطلبانه در آنجا  حضور دارند.

    وی افزود:  برای مرز مهران هم از ظرفیت کانکس‌ها و سازه‌های دانشگاه علوم پزشکی ایلام، سپاه، ارتش و نیروی انتظامی بهره گرفتیم. ضمن این که در عراق  مدیریت با جمعیت هلال احمر است و هر نیروی حوزه سلامت که بخواهد برای ارائه خدمات داوطلبانه به عراق برود، نیاز به مرخصی ندارد و سفرش  ماموریت محسوب می شود.

    وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: همچنین پس از این ایام هم برای زائران پیاده امام رضا(ع) برنامه‌ریزی شده تا از ظرفیت تمامی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور با مدیریت دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان دانشگاه میزبان استفاده شود.

    عین‌اللهی به وضعیت کرونا در کشور اشاره کرد و گفت: با توجه به تزریق ۱۵۴ میلیون دُز واکسن و ثبت اعداد ۹۱، ۸۶  و ۷۲ درصد در دُزهای اول تا سوم، حاشیه امن خوبی داریم.

    وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: ما در این روزها بر  تزریق دُز یادآور، زدن ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، غذای سالم و رعایت نکات بهداشتی تاکید داریم و این که زائران اربعین در زمان بازگشت به ایران همکاری لازم را با نیروهای بهداشتی مستقر در مرزها داشته باشند.

    به گزارش وبدا، وی تاکید کرد: به مردم توصیه می‌کنیم  بدون توجه به تعداد دُزهای دریافتی واکسن کرونا هرچه سریع‌تر دُز یادآور را دریافت کنند و بدانند که کرونا هنوز پایان نیافته و بهترین کار برای دوری از این ویروس منحوس دریافت سالانه یک بار  دُز یادآور تا زمان پایان این همه گیری  است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما