چهارشنبه 07 مرداد 1405 - Wed 29 Jul 2026
  • پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود

  • انصارالله به‌دنبال اخذ عوارض از کشتی‌هاست

  • قیمت جدید برنج ایرانی و خارجی در بازار

  • ​​​​​​​ ترامپ ایران را به حملات جدید تهدید کرد

  • وثیقه تحصیل در خارج از کشور چقدر است؟

  • عجله ترامپ برای مذاکره با ایران

  • چرت زدن ترامپ در مراسم خاکسپاری گراهام! / فیلم

  • تسلط روسیه بر دو منطقه دیگر در اوکراین

  • ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد

  • دریادار سیاری: اشراف کامل ایران بر تنگه هرمز

  • خودکشی ۲ نظامی زن صهیونیست در یک هفته

  • برای رفع خستگی چه ویتامین‌ هایی لازم است؟

  • تصاویر آسیب جدید حملات ایران به پایگاه آمریکا در کویت + فیلم

  • هجوم معترضان به هتلی در واشنگتن دی‌سی که نتانیاهو در آن مشغول صرف شام بود / فیلم

  • استقبال از پیکر خلبان قهرمان سوخو ۲۴

  • حمله آمریکا و عربستان علیه حشد الشعبی در نینوا / فیلم

  • هیچ راهی جایگزین تنگه هرمز نمی‌شود آمریکا بازنده جنگ است

  • سلام کربلا سلام زندگی /حسین طاهری

  • شهادت و جراحت ۵۲ تن از نیروهای حشد الشعبی

  • چرا اروپایی‌ها از گرما می‌میرند؟ / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 312207
    تاریخ انتشار: 17/شهريور/1401 - 11:50

    همکاری کلوپ اتومبیلرانی و جهانگردی ایران و قطر در جام جهانی

    رئیس کانون بین المللی اتومبیلرانی و جهانگردی قطر در گفتگوی ویدئویی با مدیرعامل کانون ایران در خصوص همراهی قطر برای حضور ایران در نمایشگاه جام جهانی ۲۰۲۲ اعلام آمادگی کرد.

    همکاری کلوپ اتومبیلرانی و جهانگردی ایران و قطر در جام جهانی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران، محمدحسین صوفی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی شب گذشته، چهارشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۱ با حمد بن ناصر الفهد النعیمی رئیس کانون بین المللی اتومبیلرانی و جهانگردی قطر، به صورت ویدئو کنفرانس گفتگو کرد.

    در این گفتگو موضوع ظرفیت بالقوه حضور گردشگران جام جهانی در پاویون جمهوری اسلامی در قطر که شامل نمایشگاه صنایع دستی، موسیقی صلح، مراسم آئینی اقوام، هفته فرهنگی، و… خواهد بود، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

    صوفی، معرفی صنایع دستی و هنرهای سنتی ایران از طریق نمایش فرآیند تولید صنایع دستی توسط هنرمندان را از مهمترین رویکردهای ایران در نمایشگاه دوحه برشمرد و افزود: معرفی و عرضه تولیدات صنعتگران این حوزه و نمایش پوشاک اقوام ایرانی در قالب پوشش غرفه داران، معرفی آثار ثبت جهانی ایران در فهرست یونسکو، اجرای موسیقی و آئین‌های نمایشی، عرضه سوغات و خوراک های بومی و محلی از دیگر برنامه‌های پیش بینی شده برای اجرا در پاویون ایران است.

    حمد بن ناصر الفهد النعیمی رئیس کانون بین المللی اتومبیلرانی و جهانگردی قطر در پایان این گفتگو ضمن اعلام آمادگی برای همراهی و همکاری با ایران در برپایی و حضور مناسب ایران در دوحه، از محمدحسین صوفی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی برای بازدید از کانون قطر و توسعه و تقویت همکاری‌های فی مابین در رویداد قطر ۲۰۲۲ و همکاری‌های آتی دعوت کرد.

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما