یکشنبه 14 تير 1405 - Sun 05 Jul 2026
  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • مبلغ اعتبار و آخرین جزئیات کالابرگ تیر ۱۴۰۵

  • دیپلماسی تهاجمی

  • اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان با حضور گسترده مردم، فرزندان امام شهید و مسئولان کشوری و لشکری +عکس و فیلم

  • تمام خطوط اتوبوس تندرو تهران فعال هستند

  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 312161
    تاریخ انتشار: 17/شهريور/1401 - 09:46

    دردسر سرمایه گذار سابق ترامپ در دادگاه

    توماس باراک سرمایه گذار خصوصی سابق دونالد ترامپ خواستار مدارکی مربوط به دارایی‌های خود شد که از مدارک دادگاهش کنار گذاشته شده است.

     دردسر سرمایه گذار سابق ترامپ در دادگاه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از توماس باراک سرمایه گذار خصوصی سابق دونالد ترامپ خواستار مدارکی مربوط به دارایی ها، هزینه ها و سبک زندگی خود شد که از مدارک دادگاه آتی وی به اتهام عامل خارجی غیرقانونی، کنار گذاشته شده است.

    دادستان اعلام کرد باراک 75 ساله متهم است که طی سال‌های 2016 تا 2018 از نفوذ خود برای پیشبرد اهداف خارجی کشور امارات متحده عربی بدون اطلاع دادستان کل آمریکا استفاده کرده است.باراک که حامی مالی ترامپ در جریان انتخابات سال 2016 بود، قرار است در تاریخ 19 سپتامبر در دادگاه فدرال بروکلین حاضر شده و به این اتهامات پاسخ دهد.وکلای باراک در دادخواستی دادستان را متهم کردند که قصد ارائه مدارکی نادرست به هیئت منصفه مبنی بر «تبعیض طبقاتی» علیه افراد ثروتمند را دارند.

    آنها اظهار کردند که عکس های مربوط به دارایی های شخصی وی و دیگر جزئیات آن «به طور ناروا تبعیض آمیز» است و «در این دادگاه جایی ندارد». همچنین، بودن مدارک مربوط به بسیاری از اقامتگاه های تابستانی باراک در این پرونده بسیار ضروری است.

    دردسر سرمایه گذار سابق ترامپ در دادگاه

    وکلای باراک با اشاره به گزارش مجله فوربس در سال 2007 از ارزش خالص دارایی های وی با رقم 2 میلیارد و 300 میلیون دلار، تاکید کردند که این گزارش نشان می دهد که وی حتی پیش از ایفای نقش به عنوان عامل خارجی از طرف دولت امارات، فردی ثروتمند بوده است.

    توماس باراک در سال 2021 به اتهام ایفای نقش به عنوان عامل خارجی از طرف دولت امارات و بدون اجازه دادستان کل آمریکا دستگیر اما با قرار وثیقه 250 میلیون دلاری آزاد شد.           

    وی پس از دستگیری از سمت مدیر عاملی و رئیس اجرایی شرکت دیجیتال بریج کناره گیری کرد.

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما