پنجشنبه 01 مرداد 1405 - Thu 23 Jul 2026
  • یزید زمان به زائران کربلا حمله کرد

  • جاده‌ای میان دو اقلیم / عکس

  • مشاهده یک خرس غول‌پیکر بر فراز تیر برق! / فیلم

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱ مرداد

  • اولتیماتوم ترامپ به عون: یا جولانی، یا نتانیاهو! + عکس

  • هلاکت متجاوزان در درگیری مرزبانان با گروهک تروریستی

  • روایت خبرنگار بی‌بی‌سی از دقت موشک‌های ایرانی

  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچکس!

  • ایران با سریع‌ترین رشد سالمندی روبه‌رو است

  • ترامپ در باتلاق جنگ ایران گرفتار شده است

  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 311928
    تاریخ انتشار: 15/شهريور/1401 - 19:03

    دلیل افزایش قیمت خیار

    چند روزی می‌شود که قیمت خیار افزایش یافته و به کیلویی ۲۰ هزار تومان رسیده است؛ افزایش قیمتی که کارشناسان مربوطه علت آن را افزایش تقاضا می‌دانند.

     دلیل افزایش قیمت خیار

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا، بر اساس مشاهدات میدانی از خرده فروشی‌های سطح شهر تهران قیمت خیار افزایش یافته و به کیلویی حدود ۲۰ هزار تومان رسیده است.

    تصاویر منتشر شده در فضای مجازی حاکی از آن است که به دلیل پایین بودن قیمت خیار سر جالیز کشاورزان تمایلی به فروش محصولاتشان ندارند و آنها را دور می ریزند.

    رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران اما علت این افزایش قیمت را افزایش تقاضا می‌داند.

    اسدالله کارگر در گفت‌وگویی، در این باره اظهار کرد: تقاضای خرید بالا رفته و مصرف نیز افزایش یافته است. همین امر منجر به افزایش قیمت خیار شده است.

    وی در پاسخ به این سوال که آیا قیمت پایین خیار سر زمین باعث شده کشاورزان تمایلی به فروش محصولاتشان نداشته باشند و عرضه کاهش یابد؟ گفت:ممکن است در مقاطعی این اتفاق رخ دهد اما این مساله به صورت دائمی نیست. کشاورزان قیمت‌های روز را دارند و به خریدارانی که محصولاتشان را بهتر می‌خرند، بارشان را می‌فروشند. از طرفی هر محصولی هم خریدار ندارد و این موضوع به کیفیت محصول هم وابسته است.

    رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی اضافه کرد:البته گاهی ممکن است بار به دلایل گوناگونی از جمله زمان و مکان عرضه در میدان مرکزی نیز به فروش نرود.

    وی در پایان گفت: هر باری قیمت بالایی ندارد چون کیفیت یکسانی ندارند. تقاضا برای کیفیت بالا زیاد است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما