سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 311826
    تاریخ انتشار: 15/شهريور/1401 - 13:41
    مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان:

    پروژه مسکن ۲۰۰ واحدی کوی نصر زنجان تا پایان مهر تحویل داده می‌شود

    زنجان-مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: پروژه کوی نصر ۸۰۰ واحد است که ۲۰۰ واحد از آن در مرحله نازک‌کاری قرار دارد و تا پایان مهر تحویل داده می‌شود.

    پروژه مسکن ۲۰۰ واحدی کوی نصر زنجان تا پایان مهر تحویل داده می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مسعود بیات منش قبل از ظهر سه شنبه در بازدید وزیر کشور از پروژه‌های نهضت ملی مسکن در استان زنجان گفت: ۱۷ هزار واحد مسکن ملی در فاز اول نهضت ملی مسکن با حضور رئیس جمهور آغازعملیات اجرایی آن در استان زنجان انجام شد.

    وی با بیان اینکه ۱۲ هزار واحد نیز در هفته دولت آغاز عملیات اجرایی آن انجام شد و در مجموع ۱۷ هزار واحد پیمان‌سپاری شده است، ابراز کرد: این تعداد در مراحل مختلف فنداسیون، تا مرحله نازک کاری قرار دارند.

    مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با بیان اینکه پروژه کوی نصر ۸۰۰ واحد است که ۲۰۰ واحد از آن در مرحله نازک‌کاری قرار دارد و تا پایان مهر تحویل داده می‌شود، ابراز داشت: مابقی پروژه‌های کوی نصر در سه ماهه اول سال ۱۴۰۲ تحویل متقاضیان می‌شود.

    بیات منش تاکید کرد: حدود ۸۳ هکتار مساحت کوی زنگان است که در ورودی شرقی شهر زنجان قرار دارد و در این سایت ۵ هزار و ۲۰۰ واحد در قالب هفت پروژه، احداث خواهد شد و ما ۴ قرارداد آماده داریم که شبکه آب و فاضلاب کلاً کارگذاری شده و پست‌های برق در حال اجرا است، از یک ماه بعد نیز گازرسانی انجام می‌شود.

    وی به جانمایی مساجد اشاره کرد و بیان داشت: پیاده راه با لبه‌های تجاری با یک پارک دو هکتاری و یک مسجد محله در وسط احداث خواهد شد.

    مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان تصریح کرد: منطقه شرق زنجان به لحاظ خدماتی ضعیف بود ولی پیش بینی شده است تا در کوی زنجان خدمات تامین شود.

    بیات منش به پروژه M۱ که ۵۱۲ واحد مسکونی ویژه آپارتمانی است اشاره کرد و افزود: در این پروژه‌ها بلوک‌ها ۶ تا ۷ طبقه خواهد بود, وام مسکن‌های ملی افزایش یابد.

    وی با بیان اینکه تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومان است، یاد آورشد: هر واحد از مسکن‌ها در این پروژه ۱۴۰ متر است که خالص آن ۹۰ متر می‌باشد.

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما