پنجشنبه 01 مرداد 1405 - Thu 23 Jul 2026
  • یزید زمان به زائران کربلا حمله کرد

  • جاده‌ای میان دو اقلیم / عکس

  • مشاهده یک خرس غول‌پیکر بر فراز تیر برق! / فیلم

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱ مرداد

  • اولتیماتوم ترامپ به عون: یا جولانی، یا نتانیاهو! + عکس

  • هلاکت متجاوزان در درگیری مرزبانان با گروهک تروریستی

  • روایت خبرنگار بی‌بی‌سی از دقت موشک‌های ایرانی

  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچکس!

  • ایران با سریع‌ترین رشد سالمندی روبه‌رو است

  • ترامپ در باتلاق جنگ ایران گرفتار شده است

  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 311826
    تاریخ انتشار: 15/شهريور/1401 - 13:41
    مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان:

    پروژه مسکن ۲۰۰ واحدی کوی نصر زنجان تا پایان مهر تحویل داده می‌شود

    زنجان-مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: پروژه کوی نصر ۸۰۰ واحد است که ۲۰۰ واحد از آن در مرحله نازک‌کاری قرار دارد و تا پایان مهر تحویل داده می‌شود.

    پروژه مسکن ۲۰۰ واحدی کوی نصر زنجان تا پایان مهر تحویل داده می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مسعود بیات منش قبل از ظهر سه شنبه در بازدید وزیر کشور از پروژه‌های نهضت ملی مسکن در استان زنجان گفت: ۱۷ هزار واحد مسکن ملی در فاز اول نهضت ملی مسکن با حضور رئیس جمهور آغازعملیات اجرایی آن در استان زنجان انجام شد.

    وی با بیان اینکه ۱۲ هزار واحد نیز در هفته دولت آغاز عملیات اجرایی آن انجام شد و در مجموع ۱۷ هزار واحد پیمان‌سپاری شده است، ابراز کرد: این تعداد در مراحل مختلف فنداسیون، تا مرحله نازک کاری قرار دارند.

    مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با بیان اینکه پروژه کوی نصر ۸۰۰ واحد است که ۲۰۰ واحد از آن در مرحله نازک‌کاری قرار دارد و تا پایان مهر تحویل داده می‌شود، ابراز داشت: مابقی پروژه‌های کوی نصر در سه ماهه اول سال ۱۴۰۲ تحویل متقاضیان می‌شود.

    بیات منش تاکید کرد: حدود ۸۳ هکتار مساحت کوی زنگان است که در ورودی شرقی شهر زنجان قرار دارد و در این سایت ۵ هزار و ۲۰۰ واحد در قالب هفت پروژه، احداث خواهد شد و ما ۴ قرارداد آماده داریم که شبکه آب و فاضلاب کلاً کارگذاری شده و پست‌های برق در حال اجرا است، از یک ماه بعد نیز گازرسانی انجام می‌شود.

    وی به جانمایی مساجد اشاره کرد و بیان داشت: پیاده راه با لبه‌های تجاری با یک پارک دو هکتاری و یک مسجد محله در وسط احداث خواهد شد.

    مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان تصریح کرد: منطقه شرق زنجان به لحاظ خدماتی ضعیف بود ولی پیش بینی شده است تا در کوی زنجان خدمات تامین شود.

    بیات منش به پروژه M۱ که ۵۱۲ واحد مسکونی ویژه آپارتمانی است اشاره کرد و افزود: در این پروژه‌ها بلوک‌ها ۶ تا ۷ طبقه خواهد بود, وام مسکن‌های ملی افزایش یابد.

    وی با بیان اینکه تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومان است، یاد آورشد: هر واحد از مسکن‌ها در این پروژه ۱۴۰ متر است که خالص آن ۹۰ متر می‌باشد.

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما