شنبه 09 آبان 1405 - Sat 31 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 311682
    تاریخ انتشار: 14/شهريور/1401 - 14:32

    اتفاق عجیب برای پرسپولیس یحیی

    در حساس‌ترین بازی امروز از هفته پنجم تیم‌های هودار و پرسپولیس به مصاف هم می‌روند.

     اتفاق عجیب برای پرسپولیس یحیی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبرورزشی پرسپولیس امروز در ورزشگاه پاس قوامین آنهم بدون حضور تماشاگران به مصاف تیم هوادار می‌رود تا برای حفظ صدرنشینی‌اش بازی کند. روی کاغذ، شانس شاگردان یحیی گل‌محمدی برای برتری در این دیدار زیاد است، ولی شاید هوادار، رقیب چندان دست و پا بسته‌ای نباشد.

    پرسپولیس با برتری در این دیدار تا حدود زیادی خیالش از صدرنشینی راحت است، چون شرایط جدول به گونه‌ای است که فقط تیم فولاد ۸ امتیازی که هم امتیاز با پرسپولیس است ممکن است بتواند جای این تیم را در صورت برد بگیرد. با این حال، با توجه به همین شرایط جدولی، پرسپولیس در صورت باخت در بازی امروز، ممکن است حتی تا رده هشتم جدول رده‌بندی هم سقوط کند. اگرچه چنین موضوعی هرگز به ذهن هواداران خطور نمی‌کند، ولی فشردگی امتیازات به گونه‌ای است که نمی‌شود هیچ احتمالی را رد کرد.

    در حال حاضر، تیم‌های پرسپولیس و فولاد با ۸ امتیاز، ۲ جایگاه نخست را تصاحب کردند. ۳ تیم سپاهان، استقلال و پیکان هم ۷ امتیازی هستند و پشت سر آن‌ها گل‌گهر با ۶ امتیاز در رده ششم ایستاده است. نفت مسجدسلیمان و هوادار هم با ۵ امتیاز در رده‌های هفتم و هشتم قرار گرفته‌اند. حالا هرچند بعید، ولی بسته به نتایجی که در رقابت‌های این هفته رقم می‌خورد، این احتمال وجود دارد که پرسپولیس در صورت شکست تا رتبه هشتم سقوط کند.

    این موضوع، اما فقط احتمال است، چون با تیم خوب و آماده‌ای که یحیی گل‌محمدی برای این فصل بسته، بعید است به این سادگی‌ها چنین اتفاقی رقم بخورد؛ به ویژه اینکه پرسپولیس از ۴ بازی گذشته نه تنها شکستی ندارد بلکه هنوز تیمی هم نتوانسته دروازه پرسپولیس را باز کند. این تیم، تا به اینجا تنها تیم لیگ برتر است که هنوز گلی نخورده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما