سه شنبه 24 شهريور 1405 - Tue 15 Sep 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 311398
تاریخ انتشار: 12/شهريور/1401 - 10:41

دستگیری عاملان قتل دکتر محفوظی

فرمانده انتظامی پایتخت جزییات دستگیری عاملان قتل رییس اسبق سازمان پزشکی قانونی را تشریح کرد.

 دستگیری عاملان قتل دکتر محفوظی

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس سردار حسین رحیمی درباره دستگیری افرادی که در این قتل معاونت و ‌مشارکت داشتند، اظهار کرد: ۳۰ مرداد ماه سال جاری دکتر محفوظی که رییس اسبق سازمان پزشکی قانونی بوده است در محله سعادت آباد به قتل رسید که در ادامه رسیدگی به این موضوع و دستگیری عامل یا عاملان قتل به سرعت در دستور کار کاراگاهان پلیس آگاهی پایتخت قرار گرفت.

وی با اشاره به دستگیری سه تن در رابطه با وقوع این قتل گفت: دو تن که در واقع عاملان اصلی این قتل بودند در شهرهای تهران و ملارد دستگیر شدند. فرد دیگری که ضارب بود نیز به یکی استان‌های غربی کشور متواری و مخفی شده بود که او نیز با تحقیقات پلیس شناسایی و دستگیر شد.

 رئیس پلیس پایتخت تاکید کرد: بر اساس بررسی‌های انجام شده دو عامل اصلی قتل، فرد ضارب را برای قتل دکتر محفوظی، رییس اسبق سازمان پزشکی قانونی اجیر کرده بودند.

وی خاطرنشان کرد: این افراد علت و انگیزه خود را اختلافات مالی با مقتول عنوان کردند.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما