یکشنبه 15 شهريور 1405 - Sun 06 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 311354
    تاریخ انتشار: 11/شهريور/1401 - 10:15

    وزش باد شدید در برخی نقاط کشور طی سه روز آینده

    رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اعلام کرد که طی سه روز آینده در منطقه زابل در برخی ساعات وزش باد شدید، گاهی گرد و خاک و در برخی نقاط‌ استان‌ ایلام، کرمانشاه و خوزستان نیز گاها گرد و خاک رقیق پیش‌بینی می‌شود.

     وزش باد شدید در برخی نقاط کشور طی سه روز آینده

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا؛

    صادق ضیاییان در گفت‌وگویی، اظهار کرد: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی سه روز آینده در منطقه زابل در برخی ساعات وزش باد شدید، گاهی گرد و خاک و در برخی نقاط‌ استان‌ ایلام، کرمانشاه و خوزستان گاهی گرد و خاک رقیق پیش‌بینی می‌شود.همچنین در سایر مناطق کشور تا روز یکشنبه (۱۳ شهریورماه) پدیده قابل توجهی نخواهیم داشت.

    وی گفت: از روز دوشنبه هفته آینده (۱۴ شهریورماه) تا اواخر هفته با نفوذ جریانات خنک شمالی، کاهش محسوس دما، وزش باد و بارش باران همراه با رعد و برق در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل رخ خواهد داد. دریای خزر نیز در این مدت مواج خواهد بود.

    رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در خصوص وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده تصریح کرد: آسمان تهران فردا (۱۲ شهریورماه) صاف در برخی ساعت‌ها وزش باد با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد و در روز یکشنبه (۱۳ شهریورماه) صاف در بعضی ساعت‌ها وزش باد با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

    ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا ۱۱ و ۱۲ شهریورماه شهرکرد با دمای ۶ درجه سانتیگراد سردترین و اهواز با دمای ۴۶ درجه سانتیگراد گرم‌ترین مراکز استان کشور هستند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما