دوشنبه 23 شهريور 1405 - Mon 14 Sep 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 310787
تاریخ انتشار: 06/شهريور/1401 - 18:31

رایزنی برهم صالح و الکاظمی درباره تحولات سیاسی عراق

نخست وزیر و رئیس جمهور عراق بر اهمیت گفتگوی جدی و تاثیرگذار برای پایان دادن به بحران سیاسی در این کشور تاکید کردند.

 رایزنی برهم صالح و الکاظمی درباره تحولات سیاسی عراق

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبرگزاری رسمی عراق، برهم صالح رئیس جمهور عراق و مصطفی الکاظمی نخست وزیر این کشور در کاخ السلام در بغداد با یکدیگر دیدار کردند.

طرفین در این دیدار، بحران سیاسی کنونی این کشور و پیامدهای آن را بررسی کردند و بر اهمیت گفتگوی جدی و تاثیرگذار به منظور دستیابی به راه حلی برای بحران عراق در سایه شرایط حساسی این کشور، تاکید کردند.

رئیس جمهور و نخست وزیر عراق بر ضرورت تقویت جبهه داخلی و در پیش گرفتن رویکردهایی که در خدمت منافع عالی ملی و خارج کردن این کشور از بحران کنونی باشد، تاکید کردند.

طرفین تاکید کردند که تقویت جبهه داخلی منجر به برون رفت از چالش های سیاسی و اقتصادی و تثبیت امنیت و آرامش داخلی و اجتماعی در این کشور می شود.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما