چهارشنبه 15 مهر 1405 - Wed 07 Oct 2026
  • اقایان دولتمردان، این سخن کشورک عربی خلیج فارس یعنی قطر را یادتان باشد

  • پیام تسلیت به دکتر رضا جهانگیری

  • حرکت هواداران عمران‌خان به سمت اسلام‌آباد

  • مرد میدان، پسرِ لاله‌ها

  • حمله کفتار به توله پلنگ روی درخت / فیلم

  • سبز شدن کانال‌های خِنت / فیلم

  • سقوط آزاد ارتش آمریکا در عراق

  • قیمت امروز خودرو در بازار

  • طاعون ریوی چیست ؟

  • قیمت طلا امروز سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵

  • ضرب شصت وزارت اطلاعات به تروریست‌ها؛ انهدام 3 هسته عملیاتی گروهک‌ها

  • این‌ها گاز اشک‌آور واقعی است نه کپسول آتش نشانی!+ عکس

  • ردپای استارلینک در ایران و کور شدن چشمان ترامپ و نتانیاهو

  • نسخه معیشتی ایران برای تاب‌آوری در جنگ تمام‌عیار

  • سناتور آمریکایی: ترامپ به دنبال خرید رای است

  • مراسم اختتامیه بازی‌های آسیایی / عکس

  • ۲ کشته و ۳۵ زخمی بر اثر تیراندازی در جورجیای آمریکا

  • اعترافات سارق منزل سفیر فیلیپین در تهران / فیلم

  • تاریخ سازی نخبگان ایران در المپیاد جهانی نجوم

  • آتش جنگ جدید دامن همه را خواهد گرفت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 310559
    تاریخ انتشار: 05/شهريور/1401 - 10:43

    نگرانی پیشکسوت پرسپولیس از وضعیت تیم

    پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت: پرسپولیس نیاز به یک مهاجم دیگر دارد تا کیفیت و رقابت در تیم بیشتر شود.

     نگرانی پیشکسوت پرسپولیس از وضعیت تیم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ورزش سه نبی‌الله باقری‌ها در خصوص برد شب گذشته پرسپولیس مقابل آلومینیوم اراک اظهار داشت: به نظر من در بازی سوم پرسپولیس هماهنگ‌تر بازی کرد و سرعت بیشتری به بازی داد. آلومینیوم دفاع می‌کرد و روی سرعت مهاجمان سرعتی‌اش دو سه موقعیت ایجاد کرد. ‌در نیمه دوم پرسپولیس با یک هافبک بازی کرد و امید عالیشاه به عنوان بازیکن آزاد در زمین کار انجام می داد تا فضا برای سعید صادقی بیشتر شود. پرسپولیس در این ۴-۳ سال اخیر به این سبک بازی می‌کند که در کناره‌ها با ایجاد برتری عددی حریف را دور می‌زند و در بازی با آلومینیوم هم همین اتفاق رخ داد، اما هنوز این موضوع باید گفته شود که ارسال‌های کمی روی دروازه حریف انجام شد. از طرفی بازی‌سازی لوکادیا هم به پرسپولیس کمک کرد، هر چند که او کمی سنگین بود اما به عنوان بازی اول، بازی قابل قبولی انجام داد.

    وی درباره اینکه پرسپولیس در سه بازی یک گل زده و این آمار خیلی خوبی برای این تیم نیست، گفت: بله، آمار قابل قبولی نیست اما پرسپولیس در پست مهم مهاجم باید اول فصل بازیکن می‌گرفت. اگر لوکادیا زودتر به پرسپولیس می‌آمد و با تیم بدنسازی می‌کرد شرایط او خیلی فرق داشت. من او را مهاجم باهوشی می‌دانم و اگر شرایط نرمال داشت، شاید وضعیت فرق می‌کرد.

    باقری‌ها در خصوص سه کلین‌شیت پرسپولیس در این سه بازی افزود: اولین فاکتور در فوتبال این است که شما نباید گل بخورید. لیگ امسال با لیگ فصل‌های گذشته تفاوت بسیار زیادی دارد. تیم‌ها باکیفیت‌تر شده‌اند. تیمی مثل آلومینیوم تا همین دو سال پیش برای نیفتادن تلاش می‌کرد اما الان می‌بینید که عملکرد خیلی خوبی دارد. اختلاف فنی تیم‌ها کم شده و این موضوع باعث شده هر سال شرایط لیگ سخت‌تر شود.

    این پیشکسوت فوتبال در مورد بازی آینده سرخ‌پوشان مقابل نفت آبادان تصریح کرد: همانطور که گفتم همه بازی‌ها سخت هستند و بازی آسان نداریم. نفت آبادان تیم جوانی دارد و مطمئنا مقابل پرسپولیس با انگیزه خیلی بیشتری بازی خواهند کرد. از طرف دیگر پرسپولیس هماهنگ‌تر شده و شرایط فنی این تیم روز به روز بهتر می‌شود.‌ به نظر من پرسپولیس به یک مهاجم دیگر نیاز دارد تا هم کیفیت تیم بیشتر شود و هم اینکه رقابت بیشتری بین بازیکنان به وجود بیاید.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما