چهارشنبه 27 خرداد 1405 - Wed 17 Jun 2026
  • ستون پایداری و اقتدار ملی در اندیشه امام خامنه‌ای

  • سیدمجید بنی فاطمه/آقای ما

  • عملیات ویژه ضد راداری سپاه که موجب تسلیم آمریکا در مذاکرات شد +عکس

  • اسرائیلی شدن گروهک‌های ضدانقلاب+ سند

  • سید طالع باکویی / گلیرم کربلا

  • فیلم جدید از حمله به ضاحیه / فیلم

  • آمریکا اراده و توانی برای اجرای تعهدات خود ندارد

  • چرا اسرائیل به ضاحیه حمله کرد؟!

  • پرستوی یهودی و سقوط یک رئیس‌جمهور + عکس

  • انهدام هسته ۴ نفره تروریستی-تکفیری توسط وزارت اطلاعات

  • در بمباران‌ها خاموش بودند؛ امروز برای باخت تیم ملی فریاد می‌زنند

  • حاج قاسم کردستان که بود؟ + عکس

  • هدیه غافلگیرکننده سید مجید به فرزند شهید میرغفاری +عکس

  • حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه در بیروت +فیلم

  • هزینه‌های سرسام‌آور شکست ترامپ در برابر ایران

  • از اشک شوق تا هرج‌ومرج در خیابان‌های نیویورک / عکس

  • وقتی بهرام افشاری و هوتن شکیبا ستاره نشده‌ بودند

  • قیمت خودرو امروز یکشنبه ۲۴ خرداد

  • مترو تهران به بیمارستان‌های پایتخت متصل می‌شود

  • شنیده شدن صدای انفجار در تبریز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 309395
    تاریخ انتشار: 25/مرداد/1401 - 16:21

    پیشنهاد ترکیه برای اتمام جنگ در سوریه

    وزیر امور خارجه ترکیه که اخیرا خبر داده بود دیدار کوتاهی با همتای سوری خود داشته است، گفت که تمام طرف‌ها باید بر سر میز مذاکره بنشینند و جنگ سوریه را پایان دهند.

    پیشنهاد ترکیه برای اتمام جنگ در سوریه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ، «مولود چاووش اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه، بعدازظهر امروز (سه‌شنبه)، در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای لتونیایی خود در آنکارا به مسئله مصالحه با کشور سوریه اشاره کرد.

     وزیر امور خارجه ترکیه در این باره اظهار داشت: «تمامی طرف‌ها باید بر سر میز مذاکره بنشینند و به جنگ در سوریه پایان دهند.»

    مولود چاووش اوغلو در بخش دیگری بیان کرد: «معارضان [سوریه] به ترکیه اعتماد دارند و ما هیچ‌گاه آن‌ها را تنها نگذاشته‌ایم، بلکه گفتیم که تفاهم شرط برقراری ثبات و صلح دائم در سوریه است.»

    وزیر امور خارجه ترکیه پیشتر در نشست جنبش غیرمتعهدها گفته بود که دیدار کوتاهی با «فیصل المقداد» وزیر امور خارجه سوریه داشته است.

    خبرگزاری «آناتولی» به نقل از چاووش اوغلو نوشته بود: «ما باید به نوعی، بین معارضان و نظام سوریه مصالحه برقرار کنیم. در غیر این صورت، صلح دائمی [در این کشور] وجود نخواهد داشت.»

    وی همچنین گفته بود باید دولت قدرتمندی وجود داشته باشد که از تجزیه سوریه جلوگیری کند و اراده‌ای که بتواند کنترل همه اراضی را به دست گیرد و این مسئله، جز از طریق اتحاد میسر نیست.

    این اظهارات با مخالفت شدید معارضان در سوریه همراه شد تا جایی که گروه‌های معارض مستقر در شمال سوریه پرچم ترکیه را به آتش کشیدند و در شهرهای شمالی سوریه دست به تظاهرات علیه ترکیه زدند.

    گروه تروریستی «هیئة تحریر الشام» (جبهه النصره سابق) نیز در بیانیه‌ای به اظهارات اخیر وزیر امور خارجه ترکیه واکنش نشان داده بود و این سخنان را به‌شدت محکوم کرده بود.

    این گروه تروریستی در بخشی از بیانیه خود، اظهارات چاووش اوغلو را «درخور اصول سیاست‌های ترکیه» ندانسته بود و بر لزوم مخالفت با دولت دمشق تأکید کرده بود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما