یکشنبه 07 تير 1405 - Sun 28 Jun 2026
  • شوینده‌ها در آستانه گرانی دوباره؟

  • دستگاه‌های متولی به تکالیف خود در حوزه نان عمل نکرده‌اند

  • پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته قوه قضائیه؛ قوّه‌ی قضائیه جایگاهی کم‌نظیر و بلکه بی‌بدیل برای اصلاح روند امور و به حرکت درآوردن سایر بخش‌های نظام دارد

  • خداداد عزیزی پیش از حذف ایران / فیلم

  • حضور رهبر شهید انقلاب در جمع فرماندهان ارتش +فیلم

  • در کلاس عاشقی عباس غوغا میکند/ پناهی

  • قیمت دلار به تومان امروز یکشنبه 7 تیر

  • تبیین ائتلاف‌های جدید منطقه‌ای در واکنش به رژیم / هراس آمریکا از فروپاشی اقتصادی در صورت جنگ با ایران+ عکس

  • تساوی عجیب و پرگل الجزایر و اتریش

  • راهکار طلایی برای تقویت حافظه و تمرکز

  • زنگ خطر تب دنگی به صدا درآمد

  • قیمت طلا 18 عیار امروز یکشنبه7تیر

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز 7 تیر

  • عملیات جست‌وجو و امدادرسانی در ونزوئلای / عکس

  • غواصی در عمق هشت متری بند امیر افغانستان / فیلم

  • رژه ۱۵ هزار وسپاسوار در رم / عکس

  • شیخ‌نشین‌ امارات دوباره در کمین ایران

  • امسال مقصد موکب‌داران عراقی اربعین تغییر کرد

  • باب‌المندب؛ فرصتی به سبک هرمز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 309074
    تاریخ انتشار: 24/مرداد/1401 - 09:22

    چشمه گلزنی ستاره استقلال خشکید

    بهترین گلزن فصل گذشته استقلال دهمین بازی بدون گل زده خود را هم پشت سر گذاشت تا چنین به نظر آید که وی گلزنی را فراموش کرده است.

    چشمه گلزنی ستاره استقلال خشکید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر از آخرین گلی که کوین یامگا بهترین گلزن فصل گذشته استقلال و دومین گلزن برتر فصل بیست و یکم لیگ برتر برای این تیم به ثمر رساند، بیش از ۵ ماه می‌گذرد و ستاره فرانسوی آبی‌ها در این مدت ۱۰ بازی بدون گل زده را پشت سر گذاشته است.

    کوین یامگا که از بهترین و تاثیر گذار ترین بازیکنان فصل گذشته استقلال بود و در قهرمانی این تیم سهم به سزایی داشت، آخرین بار در روز ۱۵ اسفند و دیدار این تیم مقابل گل گهر گلزنی کرد و این آخرین گل او بود.

    یامگا در روزی که آبی پوشان با نتیجه ۲ بر یک گل گهر را در ورزشگاه آزادی شکست دادند، دبل کرد و دومین گل خود را در دقیقه ۸۸ از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند. استقلال بعد از آن ۹ بار در فصل گذشته مقابل تیم‌های؛ صنعت نفت، پرسپولیس، پیکان، سپاهان، شهرخودرو، فولاد، آلومینیوم، مس رفسنجان و نفت مسجد سلیمان به میدان رفت و در این فصل هم یک بار مقابل سپاهان بازی کرد که یامگا در تمام این ۱۰ بازی حضور داشت و موفق به گلزنی نشد.

    استقلال در دوره آماده سازی خود در پیش فصل هم در ۶ بازی تدارکاتی شرکت کرد که یامگا حتی در این ۶ بازی هم موفق به گلزنی نشد تا با احتساب بازی‌های تدارکاتی در ۱۶ و بدون بازی‌های تدارکاتی در ۱۰ بازی گلزنی نکرده باشد؛ و این آمار برای این بازیکن که کارش را با دبل برای آبی پوشان آغاز کرد قدری عجیب است.

    استقلال در این فصل مهاجمان زیادی در اختیار دارد و دست سرمربی پرتغالی این تیم در فاز تهاجمی کاملاً باز است و کوین یامگا هم یکی از مهاجمان پر تعداد استقلال است.

    با اینکه یامگا بازیکنی چند پسته است و در برخی از دیدارهای این تیم از جمله بازی با سپاهان در خط میانی بازی کرد و از دروازه دور بود، اما آمار گلزنی‌های وی انتظارات را از او بالا برده و ۱۰ بازی بدون گل زده از او خیلی قابل قبول نیست.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما