چهارشنبه 27 خرداد 1405 - Wed 17 Jun 2026
  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۷ خرداد

  • پایان همکاری مهدی رحمتی با خیبر

  • یادداشت تفاهم‌ ایران و آمریکا؛ انتقادات از ترامپ آغاز شد

  • هشدار اینترپل درباره سونامی جرایم سایبری در آسیا

  • اسموتریچ: از لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد

  • ۱۳۳ هواپیما از زیر موشک‌ها نجات پیدا کردند

  • ۱۰ عادت مهم برای سلامت مغز را بشناسید

  • در حال حاضر مثلث برمودا در تنگه هرمز است

  • فوت ۲ برادر ملکانی در استخر کشاورزی

  • سلطنت‌طلبان و شادی از گل خوردن تیم ملی!/ فیلم

  • اولین شکست آسیایی‌ها در جام جهانی

  • اعتراض رسمی کاپیتان ایران: خسته شدیم

  • افزایش توان موشکی ایران پس از جنگ؛ غیرقابل رهگیری + عکس

  • اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد

  • منتخب عکس‌های روز جهان / عکس

  • سرلشکر رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود

  • شب اول محرم ۱۴۰۵ با نوای حاج محمود کریمی

  • قالیباف و ونس در روز امضای تفاهم حضور دارند

  • در روز امضای تفاهم دور جدید مذاکرات با آمریکا آغاز می‌شود +فیلم

  • اسرائیل در شرط بندی بر روی ترامپ بازنده شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 309063
    تاریخ انتشار: 23/مرداد/1401 - 22:38

    واکنش اسرائیل به ماجرای سلمان رشدی

    نخست‌وزیر موقت رژیم صهیونیستی ضمن محکومیت حمله به «سلمان رشدی»، این اقدام را حمله به ارزش‌ها و آزادی‌های صهیونیستی توصیف کرد.

     واکنش اسرائیل به ماجرای سلمان رشدی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس، «یائیر لاپید» نخست وزیر موقت رژیم صهیونیستی روز گذشته (شنبه) در نیویورک طی پیامی حمله به «سلمان رشدی» نویسنده مرتد و و موهن به ساحت پیامبر گرامی اسلام (ص) را محکوم و برای او آرزوی بهبودی کامل کرد.

    طبق گزارش پایگاه خبری «i ۲۴»، نخست وزیر موقت رژیم صهیونیستی در توئیتی که به زبان انگلیسی نوشته و آن را منتشر کرد، گفت: «حمله به سلمان رشدی حمله به آزادی‌ها و ارزش‌های ماست».

    لاپید در ادامه ضمن متهم کردن تهران به تحریک در این اقدام، افزود: «از طرف تمام مردم اسرائیل برای رشدی آرزوی بهبودی عاجل و کامل داریم».

    رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند سلمان رشدی ساعت ۱۱ صبح جمعه (به وقت محلی) در ۱۲ اوت ۲۰۲۲ هنگامی که قصد سخنرانی در مرکز «چوتوکوآ» در غرب نیویورک داشته، مورد حمله قرار گرفته است.

    روزنامه «دیلی‌میل» در خبری شامگاه جمعه مدعی شد که رشدی مورد اصابت ۱۰ یا ۱۵ ضربه چاقو قرار گرفته، در حالی که رسانه انگلیسی‌زبان دیگر نوشته وی مورد اصابت ۱۰ تا ۱۵ ضربه چاقو و مشت قرار گرفت.

    سلمان رشدی بعد از انتشار رمان موهن «آیات شیطانی» در سال ۱۳۶۷ هجری شمسی خشم مسلمانان را برانگیخته بود و به همین دلیل به یک زندگی مخفی با شرایط سخت امنیتی روی آورده بود؛ حضرت امام خمینی (ره) بعد از انتشار این کتاب فتوای ارتداد وی را صادر نمودند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما