دوشنبه 30 شهريور 1405 - Mon 21 Sep 2026
  • کرایه‌ سرسام‌آور نفتکش‌ها

  • جزئیات مراسم تشییع و تدفین آیت‌الله شبیری زنجانی

  • ایران چه فیلمی را برای اسکار 2027 انتخاب می‌کند؟

  • واکاوی پشت‌پرده یک بحران اجتماعی

  • ستاره هافبک پرسپولیس در راه برگشت

  • قیمت موبایل‌ امروز دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵

  • بازتاب پیامدهای جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • توقف کامل صادرات نفت عربستان سعودی/ خط‌ و نشان انصارالله یمن برای ترکیه و پاکستان + عکس و فیلم

  • از مجمع عقلا تا رفراندوم؛ اصرار روحانی به تکرار یک اشتباه + عکس

  • قیمت طلا در انتظار خبر بزرگ

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه ۳۰ شهریور

  • شیطان بزرگ در تله‌ صبر؛ یمن و ایران وارثان عصر ظهور!

  • طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۳۰ شهریور

  • ضربات کاری به شبکه جاسوسی در تنگه هرمز

  • قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۳۰ شهریور

  • شهپادهای آمریکا زیر آتش ایران در بحرین + عکس

  • اندیشکده انگلیسی روایت مقصرنمایی داخلی در ایران را باطل کرد+ عکس

  • آمریکا شجاعت اعتراف به شکست در جنگ را ندارد/ اگر تهاجم جدیدی صورت بگیرد، قطعاً سلاح و جغرافیای جنگ را تغییر خواهیم داد

  • حرم کریمه اهل‌بیت سیاه‌پوش شد / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 308706
    تاریخ انتشار: 22/مرداد/1401 - 09:36

    کشف اسناد «فوق‌محرمانه» در خانه ترامپ

    مأموران اف‌بی‌آی در بازرسی از خانه ترامپ اسناد «کاملاً محرمانه» کشف و ضبط کرده‌اند.

     کشف اسناد «فوق‌محرمانه» در خانه ترامپ

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران ، رسانه‌های آمریکایی اعلام کردند که در بازرسی پلیس فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی) از خانه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق این کشور ۱۱ مجموعه اسناد کشف و ضبط شد که برخی از آن‌ها «کاملاً محرمانه» هستند.

    به گزارش رویترز، قاضی فدرال آمریکا دستور بازرسی از خانه ترامپ در فلوریدا را صادر کرد.

    رویترز نوشت مأموران اف‌بی‌آی بیش از ۳۰ قلم جنس شامل بیش از ۲۰ جعبه، آلبوم‌های عکس، اسناد مکتوب و حکم عفو برای «راجر استون» یکی از مشاوران قدیمی ترامپ را در بازرسی از خانه رئیس‌جمهور سابق آمریکا کشف کرده‌اند. یکی از اسناد حاوی اطلاعاتی درباره رئیس‌جمهور فرانسه بوده است.

    پولیتیکو گزارش داد حکم بازرسی از اقامتگاه ترامپ در فلوریدا تحقیقاتی را نشان می‌دهد که در آن ترامپ احتمالاً قانون «جاسوسی» و «ممانعت از عدالت» را نقض کرده است.

    «قانون جاسوسی» در آمریکا بیان می‌کند که خارج کردن بدون مجوز یا نگهداری اسناد طبقه‌بندی‌شده یا مطالب محرمانه ممنوع است.

    روزنامه واشنگتن پست پیش‌تر اعلام کرده است پلیس فدرال آمریکا به دنبال یافتن اسناد مربوط به سلاح‌های هسته‌ای وارد خانه ترامپ در فلوریدا شده است.

    در همین رابطه دونالد ترامپ برای پاسخگویی درباره فعالیت‌های تجاری خانواده‌اش به دفتر دادستانی کل ایالت نیویورک احضار شد اما از پاسخ دادن به سوالات خودداری کرده است.

    «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا صبح روز سه‌شنبه اعلام کرد مأموران اف‌بی‌آی بدون هیچ‌گونه مجوزی وارد خانه او در «مار-آ-لاگو» شدند، به گاوصندوق‌های وی دسترسی پیدا کردند و برخی اسناد و مدارک را با خود به همراه برده‌اند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما