سه شنبه 12 آبان 1405 - Tue 03 Nov 2026
  • انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندر خمیر

  • همکاری ایران و ساحل عاج در حوزه حج و زیارت

  • اتهام حمله به مکه فرار عربستان از شکست‌های میدانی است

  • لحظه سوختن کشتی در نزدیکی عمان / فیلم

  • اجتماع دانش‌آموزی «تازه‌نفس» در رواق کشوردوست / عکس

  • غریب آبادی: ایران برای هر سناریویی آماده است

  • آخرین وضعیت پرونده شبنم نعمت‌زاده / قوه قضاییه نسبت به سلامت کارکنان خود حساسیت دارد

  • چرا ونس به جای قالیباف به رضایی نامه نوشت؟

  • حمله وحشیانه پلیس آلمان به دختر معترض / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۵

  • دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن در تیررس ایران است

  • حساب گروسی را برسید!

  • مذاکره یا دستکاری بازار؛ نفت چرا ریخت؟

  • آزادی به روایت وارث فراری سلطنت!

  • خلبانی که با شلیک تانک به شهادت رسید + عکس

  • اینترنشنال توجیه‌گر حمله به زیرساخت‌های ایران / فیلم

  • کارت زرد مجلس به وزیر آموزش و پرورش

  • جزئیات شنیده شدن صدای انفجار در قشم

  • احتمال بسیار زیادی وجود دارد که بتوانیم با ایران به توافق برسیم

  • کالابرگ آبان ماه ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 308499
    تاریخ انتشار: 19/مرداد/1401 - 20:45
    کرملین:

    روسیه در حال نبرد با ناتو است

    معاون اول رئیس کارکنان نهاد ریاست‌جمهوری روسیه می گوید ناتو تا قربانی کردن آخرین اوکراینی در برابر روسیه خواهد جنگید.

    روسیه در حال نبرد با ناتو است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر؛ به نقل از تاس، «سرگئی کرینکو» امروز چهارشنبه ضمن انتقاد از رویکرد جنگ طلبانه کشورهای عضو ناتو در قبال روسیه اعلام کرد که ناتو مشتاقانه تا آخرین اوکراینی و در خاک اوکراین علیه روسیه خواهد جنگید.

    این مقام ریاست جمهوری روسیه در مراسمی تاکید کرد که آنها (رهبری اوکراین) اجازه داده اند از کشور، قلمرو و بدتر از همه مردم آنها استفاده شود.

    به گفته این مقام روس، مقامات اوکراین در تلاش برای ایجاد یک رویارویی اساسی میان غربی ها و روسیه، خاک و مردم اوکراین را بستر قرار دادند.

    کرینکو افزود که ناتو، همانطور که خود از اعلام آن مضایقه نمی‌کند، تا آخرین اوکراینی و بدون هیچ نشانی از ندامت با روسیه مشتاقانه خواهد جنگید.

    این مقام ریاست جمهوری روسیه تاکید کرد که عملیات نظامی داغ غرب علیه روسیه همچنان در اوکراین در جریان است.

    کرینکو تاکید کرد: ما به خوبی به درک این موضوع واقفیم که در خاک اوکراین با اوکراین و البته با اوکراینی ها در حال جنگ نیستیم. کل اتحاد ناتو در خاک اوکراین و به دست اوکراینی ها در حال نبرد علیه روسیه است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما