یکشنبه 11 مرداد 1405 - Sun 02 Aug 2026
  • قیمت نقره امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵

  • وحشی‌گری صهیونیست‌ها در غزه در میان آتش‌بس‌

  • ۳ حادثه ترافیکی در نجف ۵۶ ایرانی را مجروح کرد

  • جزئیات حادثه انفجار در کمربندی اسلام‌آباد غرب

  • همتی ترمز سود دلاری یک بانک دولتی را کشید

  • حاشیه‌های تمام‌نشدنی نادره رضایی!+عکس

  • معرفی مدیرعامل بعدی استقلال

  • آتش‌سوزی مهیب در اربیل عراق / فیلم

  • کف‌گیر پنتاگون و ته‌دیگ زرادخانه‌ی آمریکا+ عکس و فیلم

  • ترامپ :ایرانیها سرسخت هستند

  • جنگ را پیروز شده‌ایم ولی باید پیروزی را تثبیت و ثبت کنیم/ شرط ایران قوی وحدت حول محور ولایت است+فیلم

  • اعتراف خوک زرد که ایرانی‌ها اهل تسلیم نیستن…

  • هرکس خود را سپر آمریکا کند در آتش جنگ می‌سوزد

  • تهدیدهای تازه آمریکا تا تحولات باب‌المندب + فیلم و عکس

  • خشکسالی بی‌سابقه اروپا رازهای مدفون تاریخ را آشکار کرد / فیلم

  • نقل انتقالات سرخ پوشان /حضور مدافع پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام +عکس

  • قیمت دینار عراق امروز شنبه ۱۰ مرداد

  • پست خداحافظی میلاد محمدی از پرسپولیس

  • واکنش ارتش کویت به ورود پهپادهای متخاصم

  • قیمت دلار امروز شنبه ۱۰ مرداد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 30842
    تاریخ انتشار: 30/خرداد/1395 - 12:05
    پایگاه خبری حامیان ولایت/بین الملل

    ماه مه داغ‌ترین ماه تاریخ لقب گرفت

    بر اساس گزارش سازمان فضایی آمریکا «ناسا»، ماه «مه» داغ‌ترین ماه تاریخ است.

    ماه مه داغ‌ترین ماه تاریخ لقب گرفت

    بر اساس گزارش روزنامه ایندیپندنت، این در حالی است که میزان دی‌اکسیدکربن منتشرشده در قطب جنوب نیز به بالاترین سطح خود رسیده است.

    به گفته دانشمندان، این میزان گرما که ماه مه را به داغ‌ترین ماه تاریخ بدل کرده «غیرطبیعی» است.

    بر این اساس میزان دی‌اکسیدکربن قطب جنوب نیز که تحت تاثیر غلظت بالایی از گاز‌های گلخانه‌ای قرار دارد با این روند رکورد خواهد زد.

    به گفته دانشمندان ماه مه در حالی داغترین ماهی است که در تاریخ ثبت شده که نیمکره شمالی نیز داغترین بهاری را تجربه می‌کند که تاکنون به خود دیده است.

    با توجه به داده‌های سازمان فضایی آمریکا «ناسا» و اداره ملی اقیانوسی و جوی آمریکا (NOAA) از سوابق دمای جهانی سراسر کره زمین، ماه مه با ثبت دمای 15.67 سانتی‌گراد و 0.87 بیشتر از میانگین درجه حرارت قرن بیستم که 14.8 سانتی‌گراد بود در حال حاضر رکورد داغ‌ترین ماه قرن بیستم را به خود اختصاص داده است.

    بر اساس این گزارش، با وجود سیستم آب و هوای موسوم به «ال‌نینو» -که در حال حاضر به پایان رسیده است- که به شدت بر سیستم آب و هوای جهانی موثر بود دانشمندان اصرار دارند که علت گرم‌شدن بی‌سابقه زمین افزایش گازهای گلخانه‌ای است که توسط انسان تولید و به جو فرستاده می‌شود.


    در حالی دمای هوای زمین به مرز هشدار می‌رسد که  به گفته «دیوید کارلسون»، مدیر برنامه تحقیقات جهانی آب و هوا، اینکه بالارفتن دمای کره زمین را به گردن پدیده ال‌نینو بیندازیم خنده‌‌دار است و مقصر اصلی این اتفاق خود انسان‌ها هستند.

    وی با غیرطبیعی خواندن این میزان گرمایش، ذوب‌شدن یخ‌های قطب شمال را که تحت تاثیر این گرمایش آغاز شده، بی‌سابقه خواند.

    این در حالی است که سازمان جهانی هواشناسی بارش برف در سراسر نیمکره شمالی را  طی سال اخیر«فوق العاده کم» توصیف کرده است.

    به گفته دانشمندان این مرکز بین‌المللی هواشناسی غلظت دی اکسید کربن موجود در اتمسفر که هر سال رو به افزایش می‌گذارد در سال اخیر با توجه به وقایع اخیر و پدیده «ال‌نینو» افزایشی فوق‌العاده داشته است.
     

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما