پنجشنبه 02 مهر 1405 - Thu 24 Sep 2026
  • ۷۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شد

  • پاکسازی خانۀ تیمی تروریست‌ها در جهادآباد سراوان

  • گزارش حادثه برای یک کشتی در تنگه هرمز

  • قیمت نقره امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • بورس دوباره جان گرفت

  • فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد

  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 308354
    تاریخ انتشار: 18/مرداد/1401 - 20:03

    روبل قوی کارگران خارجی را به روسیه می‌کشاند

    با استناد به داده‌های شبکه مشاوره FinExpertiza گزارش داد که بیش از 3.12 میلیون نفر در سه ماهه دوم سال 2022 برای کار وارد روسیه شده‌اند.

    روبل قوی کارگران خارجی را به روسیه می‌کشاند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، با استناد به داده‌های شبکه مشاوره FinExpertiza گزارش داد که بیش از 3.12 میلیون نفر در سه ماهه دوم سال 2022 برای کار وارد روسیه شده‌اند.

    براین اساس، در سه ماهه دوم سال 2022، 4.16 میلیون خارجی در صف ثبت نام مهاجرت بودند، که 3.12 میلیون نفر (75٪) کار را به عنوان هدف خود ذکر کردند. تعداد افرادی که به دنبال کار هستند یک سوم بیشتر از زمان مشابه در سال گذشته است که 2.34 میلیون خارجی برای کار به روسیه آمده بودند.

    به گفته النا تروبنیکووا، رئیس FinExpertiza، سه ماهه اول سال به دلیل افت شدید روبل در اثر فشار تحریم‌های مرتبط با اوکراین، با خروج مهاجران کار همراه بود. با این حال، از آنجایی که روبل ضررهای خود را در اوایل آوریل به دلیل تغییر در سیاست پولی روسیه و تحریم‌های متقابل جبران کرد، تعداد ورودی‌ها افزایش یافت. به گفته این تحلیلگر، در حالی که برخی از مهاجران قبلا در روسیه بودند، افراد جدید بسیاری در طول سه ماه گذشته ثبت نام کردند.

    وی گفت: این موضوع در درجه نخست تحت تأثیر روبل قوی غیر منتظره قرار گرفت، در نتیجه بازار کار روسیه برای خارجی‌ها جذاب‌تر شده چون درآمد آنها به ارز خارجی افزایش یافته است.

    علاوه بر تقویت روبل، تحلیلگران اعلام کردند که رشد صنعت ساخت و ساز بسیاری از تازه واردان را جذب کرده است، زیرا این حوزه به طور سنتی تعداد زیادی از خارجی‌ها را به کار می‌گیرد.

    طبق داده های FinExpertiza، حدود نیمی از کل کارگران مهاجر (1.54 میلیون نفر) از ازبکستان، حدود 52000 نفر از تاجیکستان و تعداد فزاینده‌ای از کارگران از قرقیزستان، ارمنستان، آذربایجان، بلاروس، قزاقستان، چین، اوکراین و مولداوی وارد شده‌اند.


     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما