جمعه 30 مرداد 1405 - Fri 21 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 30833
تاریخ انتشار: 30/خرداد/1395 - 11:21
پایگاه خبری حامیان ولایت/سیاسی

جوانفکر به ۹۱ روز حبس محکوم شد

علی‌اکبر جوانفکر مشاور رسانه‌ای احمدی‌نژاد رئیس جمهور سابق کشورمان از سوی شعبه ۱۰۵۷ دادگاه کیفری کارکنان دولت و با شکایت دادستانی تهران به ۹۱ روز حبس تعزیری محکوم شد.

جوانفکر به ۹۱ روز حبس محکوم شد

،قهرمان شجاعی وکیل مدافع علی‌اکبر جوانفکر با اعلام این خبر اظهار کرد: رای دادگاه امروز (یکشنبه) به ما ابلاغ شد و متاسفانه دادگاه برای موکلم 91 روز حبس تعزیری در نظر گرفته است.

وکیل جوانفکر با بیان اینکه قطعا به این حکم در مراجع تجدیدنظر اعتراض خواهد کرد افزود: دادگاه علاوه بر موکل برای 3 متهم دیگر پرونده نیز (خبرنگاران پیشین روزنامه ایران) 91 روز حبس تعزیری در نظر گرفته است.

براساس این گزارش علی اکبر جوانفکر و 3 نفر از خبرنگاران پیشین روزنامه ایران با شکایت دادستانی تهران و به اتهام تمرد از امر ماموران قضایی و انتظامی در شعبه 1057 دادگاه کیفیری کارکنان دولت به ریاست قاضی حیدری محاکه شدند.
 

منبع : تسنیم

نظرات بینندگان
نظرات شما