پنجشنبه 26 شهريور 1405 - Thu 17 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 308086
    تاریخ انتشار: 15/مرداد/1401 - 10:54

    چین در حال شبیه‌سازی حمله به تایوان است

    وزارت دفاع منطقه تایوان مدعی است تحرکات کشتی‌ها و هواپیمای چین در تنگه تایوان نشان می‌دهد ارتش چین در حال شبیه‌سازی حمله به این منطقه است.

    چین در حال شبیه‌سازی حمله به تایوان است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر ، وزارت دفاع تایوان با انتشار بیانیه‌ای مدعی شد ارتش چین در حال شبیه‌سازی حمله به این منطقه است.

    در این بیانیه آمده است که نیروهای تایوان «فعالیت و تحرک چند دسته از هواپیماها و کشتی‌های کمونیستی در اطراف تنگه تایوان را رصد و برخی از آنها از خط میانی عبور کردند.»

    وزارت دفاع تایوان در ادامه مدعی می‌شود که «قضاوت (ما) این است که آنها در حال انجام شبیه‌سازی حمله به تایوان هستند». وزارت دفاع تایوان روز جمعه هم اعلام کرد که در جریان رزمایش‌های ارتش چین ۶۸ جنگنده و ۱۳ کشتی ارتش چین از تنگه تایوان عبور کرده و در این منطقه مستقر شده‌اند.

    رزمایش بزرگ و ۴ روزه ارتش چین روز پنج‌شنبه و در واکنش به سفر جنجالی و تنش‌زای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، در شش نقطه در آب‌های اطراف تایوان آغاز شد.

    «نانسی پلوسی»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا علی‌رغم اعتراض‌ها و هشدارهای مقامات چین شامگاه سه‌شنبه گذشته وارد جزیره تایوان شد که به گفته مقامات چین، سفر او ناقض سیاست «چین واحد» است. پلوسی، اولین رئیس مجلس نمایندگان آمریکاست که در ۲۵ سال گذشته به تایوان سفر می‌کند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما