جمعه 17 مهر 1405 - Fri 09 Oct 2026
  • میزان خسارات حمله ایران به پایگاه بوهرینگ در کویت / فیلم

  • نیروی دریایی سپاه در مسیر اقتدار پابرجاست/ پیروزی میوه صبر، استقامت و جانفشانی‌ است

  • بن سلمان ۷۷ بر یک به ایران باخت

  • سردار ابن‌الرضا: «میدان» حرف آخر را می‌زند

  • مسابقه عکس مسافرتی گالری هنرمند ۲۰۲۶

  • هشدار فرمانده حنظله به امارات: بیش از این با آتش بازی نکنید

  • این پروتئین‌های گیاهی پرخاصیت را از دست ندهید!

  • اولین تصویر از شهید فراجا در نصرت آباد

  • هدیه‌ای که دنیا و آخرت مادر شهید را ضمانت کرد

  • شروع خروج نیروهای مزدور سعودی از شهر تعز

  • انفجار، فرودگاه ریاض را بست

  • ویپ، بستر مصرف مواد مخدر جدید

  • قدرت نظامی آمریکا؛ برتری مطلق یا قدرت مشروط؟

  • مکانیزم فشار تنگه هرمز بر پوست و گوشت ترامپ

  • ادعای ترامپ درباره ایران، آمریکا را بهم ریخت

  • تأثیرات قدرتمند یک بازی در درمان کودکان

  • عربستان هتل‌های مکه را برای زائران حج گران‌تر کرد

  • شهادت مامور فراجا در حمله تروریستی به گشت انتظامی زاهدان

  • جزئیاتی از پرونده محسن بابائیان؛ کسی که با خودرو حافظان امنیت را زیر گرفت

  • احتمال شنیده شدن صدای انفجار در سیریک

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 307457
    تاریخ انتشار: 09/مرداد/1401 - 18:20

    آغاز سفر آسیایی نانسی پلوسی

    دفتر رسمی «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا ساعتی پیش با صدور بیانیه رسمی اعلام کرد وی امروز (یکشنبه) در صدر هیاتی متشکل از چند عضو کنگره، سفر آسیایی خود به چهار کشور سنگاپور، مالزی، کره جنوبی و ژاپن را آغاز می کند. نام تایوان در فهرست مقصدهای این سفر ذکر نشده است.

    آغاز سفر آسیایی نانسی پلوسی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا؛

    دفتر رسمی «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایدگان آمریکا از آغاز سفر هیاتی از کنگره به سرپرستی پلوسی از منطقه هند-اقیانوسیه شامل کشورهای سنگاپور، مالزی، کره جنوبی و ژاپن خبر داد.

    بر اساس بیانیه مذکور، تمرکز این تور آسیایی بر روی "مسائل مشترک امنیتی"، شراکت اقتصادی و حکمرانی دموکراتیک منطقه هند-اقیانوسیه است. 

    نانسی پلوسی در بیانیه‌ای گفت: «امروز،هیاتی از کنگره به منطقه هند-اقیانوسیه سفر می‌کنند تا بر تعهداتِ محکم آمریکا برای متحدان و دوستانمان در منطقه صحه گذارند.» 

    وی در ادامه خاطرنشان کرد ملاقات‌هایی در سطوح بسیار بالا  با مقام‌های ارشد در کشورهای مالزی، سنگاپور، کره جنوبی و ژاپن برای بحث و تبادل نظر پیرامون منافع و ارزش‌های مشترک برگزار خواهد شد. 

    با وجود گمانه زنی‌های بسیار درباره دیدار نانسی پلوسی از تایوان، در میانه افزایش تنش‌ها تاکنون اشاره ای به سفر به تایوان صورت نگرفته است. 

     تایوان بزرگترین نقطه چالش در روابط ایالات متحده و چین است.

    حضور نیروهای نظامی چین در حریم هوایی و آب های نزدیک تایوان در چند سال گذشته تهاجمی تر شده است و خطر درگیری را افزایش داده است.

    این در حالیست که برخی از تحلیلگران آمریکایی به صراحت اعلام کرده اند که توانایی های نظامی چین به حدی رسیده است که پیروزی آمریکا در دفاع از تایوان دیگر تضمین شده نیست.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما