یکشنبه 25 مرداد 1405 - Sun 16 Aug 2026
  • ترامپ از حمله به کوبا عقب‌نشینی کرد!

  • محاصره دریایی علیه ملت ایران ۱۰۰ روزه شد

  • خسارات زلزلۀ ۷.۷ ریشتری در اندونزی /فیلم

  • ایران؛ روایت ایستادگی و سربلندی / عکس

  • حمله یمن به مواضع مزدوران عربستان در لحج و مأرب

  • اقیانوس در قاب برترین عکاسان جهان / عکس

  • سه خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

  • حمله برق‌آسای گاوغوک به یک سار / فیلم

  • واکنش کاپیتان استقلال به اختلافش بارضاییان

  • قیمت خودرو های داخلی امروز شنبه ۲۴ مرداد

  • مترو تهران تا چه زمانی رایگان است؟

  • واکنش روسیه به گزافه‌گویی ترامپ درباره تنگه‌هرمز

  • خاطرات رهبر شهید از همزیستی صمیمانه با مردم بلوچ

  • نقش ایران و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد

  • دو حمله هوایی شدید به شهرک دیرالزهرانی لبنان + فیلم

  • چرا ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا با هم ادغام شدند؟

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • دومین خرید گران پرسپولیس را بشناسید

  • بازی عجیب قلعه‌نویی و مهدی تاج

  • ایران و تاجیکستان پای قرارداد نفتی بلندمدت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 307153
    تاریخ انتشار: 07/مرداد/1401 - 10:12

    رونالدو در یک قدمی پیوستن به اسپورتینگ

    به نظر می رسد اسپورتینگ لیسبون جدی ترین گزینه کریستیانو رونالدو برای فصل جدید است.

    رونالدو در یک قدمی پیوستن به اسپورتینگ

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  اتلتیک، کریستیانو رونالدو همچنان می خواهد تابستان امسال منچستریونایتد را پس از از دست دادن سهمیه  لیگ قهرمانان اروپا ترک کند. در همین راستا  مدیربرنامه ستاره فوتبال جهان در حال مذاکره با باشگاه اسپورتینگ لیسبون است.

    بایرن مونیخ  و اتلتیکو مادرید او را نخواستند و طبق گزارش های  رسانه ها، او نمی خواهد در منچستریونایتد بماند. چند هفته مانده به شروع فصل، هنوز هیچ راه حلی برای حاشیه های پیرامون کریستیانو رونالدو برنده پنج توپ طلای جهان وجود نداشته است. ظاهرا این بازیکن پرتغالی به هر قیمتی می خواهد در لیگ قهرمانان اروپا بازی کند و رکوردهای گلزنی خود را افزایش دهد.

    طبق گزارش The Athletic، خورخه مندس مشاور رونالدو در حال پیدا کردن یک باشگاه جدید برای این بازیکن است و به نظر می رسد تیم مورد نظر اسپورتینگ لیسبون است.

    برای رونالدو که یک سال از قراردادش با منچستریونایتد باقی مانده است، این انتقال بازگشت به تیم سابق خود خواهد بود. رونالدو در دوران جوانی در اسپورتینگ، به یک بازیکن در کلاس جهانی تبدیل شد. این بازیکن که اکنون ۳۷ سال سن دارد اولین بازی خود در لیگ قهرمانان اروپا را برای اسپورتینگ انجام داد.

    با این حال، این انتقال احتمالی ممکن است برای تیم پرتغالی دشوار باشد. از یک طرف، لیسبونی ها باید مبلغی را برای انتقال او پرداخت کنند، از طرف دیگر رونالدو با وجود سن بالا همچنان دستمزد هنگفتی دریافت می کند. همچنین گفته می شود که روبن آموریم، سرمربی اسپورتینگ باید در مورد انتقال احتمالی رونالدو نظر دهد.

    رونالدو که  همچنان ارزش بازاری ۳۰ میلیون یورویی دارد، سال گذشته از یوونتوس تورین به منچستریونایتد بازگشت. رونالدو در فصل قبل در ۳۷ بازی برای منچستریونایتد ۲۳ بار گلزنی کرد و یکی از بهترین بازیکنان تیم بود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما