چهارشنبه 08 مهر 1405 - Wed 30 Sep 2026
  • سردار شهیدی که با عصا راهی جبهه شد+ عکس

  • کاربران آمریکایی: اسکات بسنت باید اخراج شود

  • بازی سنتی اسب‌سواران قرقیزستان / عکس

  • واردات خودروهای لوکس متوقف شد

  • ای باد صبا کرب و بلا / سلیم موذن زاده

  • تحمیل یک شکست سنگین دیگر به آمریکا توسط ایران

  • شانه زدن مو و تعویض لباس مردگان +16 / فیلم

  • قیمت جدید بنزین سوپر مشخص شد

  • الگوی لبنانی واشنگتن برای دولت الزیدی دردسرساز خواهد شد؟

  • عملیات انتحاری ترامپ؛ نفت پایین آمد

  • کپی‌برداری پهلوی از طرح شکست‌خورده منافقین+ عکس و فیلم

  • ایران از وابستگی به توانمندی بومی رسیده است

  • ارز گران شد، سفر عتبات ارزان‌تر + عکس

  • اقدام بانک مرکزی برای کاهش قیمت دلار

  • قیمت طلا امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵

  • هرمز در مرکز تنش تهران و واشنگتن؛ از تحریم‌های جدید ایران تا تلاش قطر برای توافق + عکس

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵

  • ایران ممکن است در هفته‌های پیش‌رو حمله کند

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵

  • ترخیص ۱۱۲ هزار قلم داروی بیماران خاص

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 306862
    تاریخ انتشار: 04/مرداد/1401 - 20:21
    عضو کمیسیون اجتماعی مجلس خبر داد

    رئیس‌جمهور وزرای کار، صمت و بازرگانی را همزمان به مجلس معرفی می‌کند

    عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در رابطه با عدم معرفی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از سوی رئیس جمهور گفت: با بررسی که انجام دادیم گفتند که قرار است رئیس جمهور سه وزیر کار، صمت و بازرگانی را با هم به مجلس معرفی کند.

    رئیس‌جمهور وزرای کار، صمت و بازرگانی را همزمان به مجلس معرفی می‌کند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا؛

    سیدکریم حسینی در گفت‌وگویی، در رابطه با این‌که چه زمانی قرار است وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مجلس معرفی شود، اظهار کرد: از نظر قانونی رئیس جمهور سه ماه وقت دارد تا گزینه پیشنهادی خود را معرفی کند.

    وی افزود: با پرس و جویی که صورت گرفته و اطلاعی که داریم  گفتند آقای رئیس جمهور می خواهد سه وزیر را با هم معرفی کند، البته بعد از اینکه وضعیت وزارت صمت و تشکیل وزارت بازرگانی مشخص شد.

    عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا تا تعیین تکلیف وزارت صمت و بازرگانی مهلت معرفی وزیر تعاون به پایان نمی‌رسد، گفت: باید مهلت گذاشت چون دولت هنوز لایحه نیاورده و تکلیف را مشخص نکرده است، همچنین وضعیت وزارت کار هم اگر به این شکل بماند وضعیت مناسبی نیست و تقریبا حالت جمود و سکونی در وزارتخانه و در همه شاخه های آن وجود دارد و تحرکی هم از سوی سرپرست وزارتخانه دیده نمی شود.

    نماینده مردم اهواز در مجلس در پاسخ به این سوال که آیا کمیسیون اجتماعی در این رابطه تذکری داشته است، اظهار کرد: هم رئیس کمیسیون و هم برخی از اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس تذکر شفاهی و تذکر در جلسات دادند که جواب این است که در حال بررسی گزینه ها هستند.

    حجت الله عبدالملکی با رای نمایندگان مجلس در جلسه رای اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم به عنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی انتخاب شده بود که با استعفای او در ۲۴ خردادماه سال جاری، رئیس جمهور در حکمی محمدهادی زاهدی‌وفا را به سمت «سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی» منصوب کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما