یکشنبه 05 مهر 1405 - Sun 27 Sep 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 306664
تاریخ انتشار: 03/مرداد/1401 - 13:20

جمع آوری معتادان متجاهر تا پایان شهریورماه

احمد وحیدی از استانداران سراسر کشور خواست به فوریت و با برنامه‌ریزی، تا پایان شهریور به جمع‌آوری معتادان متجاهر از سطح شهر اقدام کنند.

جمع آوری معتادان متجاهر تا پایان شهریورماه

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران ، وزیر کشور در ر نشست مشترک با استانداران سراسر کشور گفت: در شرایط کنونی یکی از چالش‌های مهم مدیریت شهری مساله معتادان متجاهر است که اثر نامطلوب بر چهره عمومی شهر دارد.

رئیس شورای امنیت کشور تصریح کرد: باید با تمام ظرفیت‌های ملی و استانی مساله حضور معتادان متجاهر در سطح شهر مدیریت شود و در این خصوص استانداران باید ورود جدی داشته باشند.

احمد وحیدی یادآور شد: واقعیت این است که معتادان متجاهر امنیت عمومی شهرها را به خطر می‌اندازند و برای همین لازم است با رویکرد جهادی این مساله هر چه سریع‌تر برطرف شود.

در این نشست، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش، رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی، اسکندر مومنی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر و قاسم رضایی جانشین فراجا حضور داشتند

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما