چهارشنبه 13 آبان 1405 - Wed 04 Nov 2026
  • راهبرد ایران در عبرت‌سازی از ترامپ جواب داد!

  • راهبردی‌ترین پیام رهبر انقلاب

  • انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا / عکس

  • سوییس عربستان کجاست؟ / فیلم

  • قاب آتش‌سوزی در ایران فینالیست شد / عکس

  • از ان‌شاءالله تا الحمدلله؛ سخنرانی پرشور السید / فیلم

  • تأکید فرماندهان جبهه مقاومت بر وحدت ساحات

  • تهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ

  • حمیدرضا زارعی در یک ضرب پانزدهم شد

  • منصوریان در آستانه جدایی از الطلبه عراق قرار گرفت

  • کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد /نقطۀ آغازین ظلم امریکا علیه ملّت ایران، به بیش از هفت دهۀ قبل می‌رسد

  • قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • واکنش کنسولگری ایران در نجف به نتایج انتخابات آمریکا

  • ۱۳ آبان؛ از مداخله خارجی تا ایستادگی برای استقلال و حاکمیت ملی

  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • بهشت اقتصادی سوریه به جهنم تبدیل شد؟+ عکس

  • پرسپولیس برانکو؛ الگویی که هنوز زنده است /تکرار شاهکار پرسپولیس با نسخه آبی+ عکس

  • اولین مسلمان در تاریخ آمریکا وارد سنا شد

  • حسن یزدانی به رنکینگ جهانی کشتی بازگشت

  • مردم آمریکا به جنگ‌طلبی دولت ترامپ نه گفتند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 305979
    تاریخ انتشار: 29/تير/1401 - 13:38

    لغو پرواز‌ها در فرودگاه‌های اروپا و سردرگمی مسافران

    خبرنگار یورونیوز انگلیسی گفت: ما شاهد مشکلاتی در فرودگاه‌های آمستردام و فرانکفورت هستیم. ما همچنین به طور ویژه شاهد مشکلاتی در انگلیس هستیم.

    لغو پرواز‌ها در فرودگاه‌های اروپا و سردرگمی مسافران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی یورونیوز انگلیسی، تاخیر در پرواز هواپیما‌ها و شلوغی فرودگاه‌ها و لغو پرواز‌ها به طور مکرر در فرودگاه‌های اروپا مشاهده می‌شود. ما شاهد شلوغی و بی نظمی در فرودگاه‌ها هستیم. در این باره، نظر سیمون کالدر خبرنگارمان را جویا می‌شویم. مسافران هیچ اطمینانی ندارند که پرواز آن‌ها انجام شود. از نظر شما وضعیت چگونه خواهد بود؟

    خبرنگار گفت: مشکلات زیادی در برخی از مناطق اروپا وجود داشته است. ما شاهد مشکلاتی در فرودگاه‌های آمستردام و فرانکفورت هستیم. ما همچنین به طور ویژه شاهد مشکلاتی در انگلیس هستیم. مشکلاتی قابل توجه در فرودگاه‌های گتویک و هیثرو که دو شاهراه مسافرتی لندن و انگلیس هستند، وجود دارد. در دیگر فرودگاه‌ها شما با مشکلات زیادی روبرو نمی‌شوید. اما مشکل اصلی کمبود کادر پروازی پس از همه گیری کرونا است. تعداد مسافران کاهش یافته بود. اما هم اکنون، بسیاری از ساکنان شمال اروپا می‌خواهند به کشور‌های حاشیه دریای مدیترانه بروند. به همین علت، افراد به دنبال رفتن و تامین نیاز‌های خود هستند.

    وی افزود: ما در انگلیس شاهد وضعیت غیرمنتظره‌ای هستیم. خطوط ریلی از انگلیس به طرف اسکاتلند یا به طور کامل بسته شده اند یا به سبب گرمای هوا در چند ساعت آینده بسته می‌شوند. این مشکلات زیادی را ایجاد کرده است. علاوه بر گرمای شدید هوا، ما شاهد آغاز اعتصاب یک هفته‌ای از فردا خواهیم بود. این خبر بدی برای مسافران خطوط ریلی خواهد بود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما