یکشنبه 08 شهريور 1405 - Sun 30 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 305633
    تاریخ انتشار: 26/تير/1401 - 17:52
    رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت:

    وضعیت سلامت حجاج ایرانی مطلوب است

    رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت وضعیت سلامت حجاج ایرانی در سرزمین وحی را مطلوب عنوان کرد و گفت: در حال حاضر سلامت حجاج برقرار است و هیچگونه نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

     وضعیت سلامت حجاج ایرانی مطلوب است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی حج، سیدعلی مرعشی اظهار داشت: در حج ۱۴۰۱ با توجه به کاهشی که در تعداد زائران اتفاق افتاد می توان گفت که تعداد مراجعین سرپایی به مرکز درمانی تغییر معنا داری نداشته و تعداد بستری ها نیز  ۴۰۰ مورد بوده است.

    وی وضعیت عمومی و سلامت زائران را در حال حاضر مطلوب توصیف کرد و افزود: برعکس حج سالهای گذشته، در حج امسال بیمار وقوف اضطراری نداشتیم و تمامی بیماران ایرانی برای انجام مناسک خود وقوف اختیاری داشتند.  

    مرعشی از نظر بیماری های تنفسی نیز وضعیت را در حج امسال بهتر دانست و افزود: سه بیمار عمل جراحی قلب باز داشتند که حالشان خوب است و یک مورد به کاروان منتقل شده و دو مورد هم در بیمارستان دوره درمان خود را می گذرانند.

    وی در پاسخ به سوالی درباره بیماری کرونا اظهار داشت: شرایط ما در حج به نسبت درصدی که هموطنان در ایران مبتلا هستند بهتر است و امیدواریم که تا پایان عملیات حج، موضوع درمان زائران روان دنبال شود.  

    رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت همچنین به فوت یک زائر دیگر در بیمارستان سعودی اشاره کرد و گفت : تاکنون سه نفر از زائران ایرانی در عملیات حج ۱۴۰۱ فوت کردند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما