پنجشنبه 28 خرداد 1405 - Thu 18 Jun 2026
  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۷ خرداد

  • پایان همکاری مهدی رحمتی با خیبر

  • یادداشت تفاهم‌ ایران و آمریکا؛ انتقادات از ترامپ آغاز شد

  • هشدار اینترپل درباره سونامی جرایم سایبری در آسیا

  • اسموتریچ: از لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد

  • ۱۳۳ هواپیما از زیر موشک‌ها نجات پیدا کردند

  • ۱۰ عادت مهم برای سلامت مغز را بشناسید

  • در حال حاضر مثلث برمودا در تنگه هرمز است

  • فوت ۲ برادر ملکانی در استخر کشاورزی

  • سلطنت‌طلبان و شادی از گل خوردن تیم ملی!/ فیلم

  • اولین شکست آسیایی‌ها در جام جهانی

  • اعتراض رسمی کاپیتان ایران: خسته شدیم

  • افزایش توان موشکی ایران پس از جنگ؛ غیرقابل رهگیری + عکس

  • اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد

  • منتخب عکس‌های روز جهان / عکس

  • سرلشکر رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود

  • شب اول محرم ۱۴۰۵ با نوای حاج محمود کریمی

  • قالیباف و ونس در روز امضای تفاهم حضور دارند

  • در روز امضای تفاهم دور جدید مذاکرات با آمریکا آغاز می‌شود +فیلم

  • اسرائیل در شرط بندی بر روی ترامپ بازنده شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 305459
    تاریخ انتشار: 25/تير/1401 - 19:52

    طرح توقیف ساعتی خودروهای متخلف در تهران

    معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از توقیف ساعتی خودروهای متخلف در محل تخلف خبرداد.

     طرح توقیف ساعتی خودروهای متخلف در تهران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا، سرهنگ محمد رازقی درباره اجرای طرح توقیف ساعتی خودروهای متخلف در پایتخت گفت:‌ یکی از وظایف پلیس برخورد با تخلفات راهنمایی و رانندگی است و در همین راستا نیز برابر قوانین و مقررات با تخلفات مرتکب شده از سوی این افراد برخورد خواهد شد.

    وی با بیان اینکه بسته به نوع تخلف، مجازاتی نیز برای متخلفان اعمال خواهد شد، گفت: برخی جرائم رانندگی با جریمه، برخی دیگر از جرائم مانند دستکاری در ارقام پلاک با جریمه و معرفی به مقام قضایی و برخی دیگر نیز با جریمه و توقیف همراه خواهد بود.

    رازقی با بیان اینکه توقیف وسایل نقلیه متخلف به دو شکل توقیف موقت در محل و انتقال به پارکینگ انجام خواهد شد، گفـت: در همین راستا نیز طرح توقیف ساعتی خودروهای متخلف در تهران به اجرا درآمده است. در این طرح خوردوها به شکل ساعتی به مدت دو تا پنج ساعت در محل توقیف می‌شود.

    معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با بیان اینکه توقیف برخی از خودروها ممکن است تا ۱۲ ساعت نیز طول بکشد، گفت:‌ یکی از موارد اثرگذار بر مدت توقیف نوع تخلفی است که انجام می‌شود. راننده خودروی متخلف در طول این مدت اجازه حرکت دادن خودرو را نداشته و بعد از زمان مشخص شده راننده می‌تواند خودروی خود را تحویل بگیرد.

    وی با بیان اینکه تخلفات حادثه‌ساز یکی از مواردی است که منجر به توقیف ساعتی خودروها می‌شود، گفـت: برخورد با تخلفات حادثه‌ساز بیشتر در بزرگراه‌ها صورت می‌گیرد و برخورد با این تخلفات با خودروهایی است که مرتکب تخلف سرعت و سبقت می‌شوند. بخش دیگری از برخورد با تخلفات خودرو، در محل هایی است که تردد خودرو در آن غیرمجاز است.

    رازقی با بیان اینکه در محل توقف خودروهای متخلف بنری بر روی این خودرو نصب می‌شود تا برای دیگر رانندگان نیز عبرت آموز باشد، گفت:‌ همچنین برای جلوگیری از اخلال در ترافیک این خودروها در محل مناسب و حاشیه امن راه توقیف می‌شوند.

    به گفته معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی جریمه رانندگان این خودروها نیز انجام شده و توقیف ساعتی به معنای عدم جریمه این رانندگان متخلف نیست.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما