سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 304969
    تاریخ انتشار: 21/تير/1401 - 13:30
    سازمان هواشناسی

    تداوم سیلاب‌های تابستانی در جنوب کشور

    سازمان هواشناسی از تداوم سیلاب‌های تابستانی در نیمه جنوبی ایران خبر داد و گفت: جدا از استان‌های بلوچستان، هرمزگان و فارس، حتی دامنه ابرناکی‌ها تا جنوب استان اصفهان نیز رسیده است.

    تداوم سیلاب‌های تابستانی در جنوب کشور

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس بر اساس اعلام سازمان هواشناسی، امروز سرعت وزش باد در غرب و شرق افزایش می‌یابد و در بخش‌های از جنوب و جنوب‌شرق نیز وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک خواهیم داشت که موجب کاهش دید افقی و کاهش کیفیت هوا، همچنین وقوع طوفان شن خواهد شد.

    برپایه این گزارش، با شکل‌گیری متناوب توده گرد و خاک در عراق و انتقال آن به نواحی غرب، جنوب‌غرب و جنوب کشور، در این نواحی کاهش کیفیت هوا و کاهش دید افقی پیش‌بینی می‌شود. بسیاری از شهرهای استان‌های غربی تا روز پنجشنبه درگیر خیزش گرد و خاک هستند.

    تداوم بارش‌های مونسون در بلوچستان 

    همچنین بر اساس اعلام سازمان هواشناسی، بارش‌های فرا نرمال مونسون امسال سبب شده است تا میانگین بارش سیستان و بلوچستان در ۱۸ روز نخست تابستان به بیش از ۱۱ میلی‌متر برسد و پربارش ترین استان کشور از ابتدای تابستان تاکنون شود.

    میانگین بارش نرمال سیستان و بلوچستان در ۱۸ روز نخست تابستان ۲.۴ میلی متر است که امسال ۳۶۹ درصد افزایش یافته است. تاکنون ۱۸ درصد از بارش‌های سال آبی جاری سیستان و بلوچستان در فصل مونسون دریافت شده است.

    افزایش بارش در جنوب شرق در حالی است که میزان بارندگی در پربارش‌ترین استان کشور یعنی گیلان با کاهش ۶۹ درصدی در این مدت همراه بوده است.

    چندین استان نیز در تابستان امسال هیچ بارشی نداشتند. این استان‌ها شامل ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خوزستان، قم، کردستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، مرکزی، همدان و یزد است.

    سازمان هواشناسی همچنین از تداوم گرمای هوا تا پایان هفته خبر داده است

    نظرات بینندگان
    نظرات شما