یکشنبه 26 مهر 1405 - Sun 18 Oct 2026
  • تکمیل کلکسیون شکار جنگنده‌ها+ عکس

  • افشای راز قدرت ژئوپلیتیکی ایران!

  • بازتولید گرایش‌های جدایی‌طلبانه در آمریکا

  • ترس نظامیان صهیون از جنگ با ایران

  • تیم جدید علیرضا بیرانوند مشخص شد

  • شهدای وزارت دفاع پیش‌قراولان جهاد و شهادت بودند

  • مهرداد اخلاقی وزیر دفاع دولت پزشکیان شد

  • سارق پراید با پابند الکترونیکی دستگیر شد

  • ادامه روند افزایشی بروز کرونا در کشور

  • وقتی اینترنشنال دچار آشفتگی رسانه‌ای می‌شود!/ فیلم

  • مادر بمب‌های شما و پدر موشک‌های ما !

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • اتفاق جالب بین وریا غفوری و فرهاد مجیدی

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • هدیه ویژه ترامپ برای پوتین

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • حمله به یک کشتی در سواحل امارات

  • حنظله اسناد محرمانه مرکز جنگ شناختی اسرائیل را منتشر کرد+ مدارک

  • درخواست بی‌شرمانه علی کریمی از عمویش نتانیاهو + عکس

  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 304770
    تاریخ انتشار: 20/تير/1401 - 11:35

    آخرین وداع حاج قاسم با شهید احمد کاظمی +فیلم

    حاج قاسم ارادت ویژه‌ای به شهید حاج احمد کاظمی داشت و همیشه به او می‌گفت: الهی دورت بگردم! الهی درد و بلات بخوره تو سرم!

     آخرین وداع حاج قاسم با شهید احمد کاظمی +فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،سپهبد شهید قاسم سلیمانی از دیرباز رفاقت عجیبی با شهید احمد کاظمی داشت. او در یکی از نامه‌هایش که در حماء سوریه به تاریخ ششم فرودین‌ماه سال ۱۳۹۶ نوشته، اینچنین از حاج احمد کاظمی سخن به میان آورده است: وقتی نام لشکر نجف را می‌شنوم، قامتی بسیار زیبا و رعنای عرشی را می‌بینم که بوی بهشت از آن همیشه استشمام می‌شد که قامت مردانه‌اش همچون کوهی پناهگاه سختی‌ها و دشواری‌ها بود، مردی که نجف آباد با همه بزرگانش مفتخر به نام و یاد اوست. احمد عزیز، احمدی که وقتی در جلسه‌ای بود، اطمینان در آن حاکم و غیابش نقصی بزرگ داشت. مردی که مشارکتش در نبردی موجب استحکام عمل و تضمین پیروزی بود، مجاهد بزرگی که فاتح خرمشهر بود. مردی که رقابیه را درنوردید.

    او می‌افزاید: مردی که بارها با حکمت و شجاعتش دشمن را به تحقیر انداخت. رد پای او در بیست هزار کیلومتر مناطق اشغالی توسط دشمن بعثی مشهور است. نور به جامانده، تابش مستمری که امروز میلیون‌ها نفر راهی آن می‌شوند و این دلیل آن‌ را قافله راهیان نور نامیده‌اند؛ احمدی که شادی و خنده‌اش، غم و غصه‌اش، اندوه و فرحش زیبا و دوست‌داشتنی بود. مجاهدی که ایران در نقص نبود و حضورش در غم است. احمد ما و من، احمد همه ایران و همه اسلام و تشیع.

    در جایی دیگر حاج قاسم این گونه نسبت به همرزمش می‌گوید: من همیشه به احمد می‌گفتم: «الهی دردت بخوره توی سرم». اصطلاح من بود نسبت به احمد. می‌گفتم: «دورت بگردم!». آنچه مکنونات قلبی‌ام است، از خدا می‌خواهم، خدا هر چه سریع‌تر مرا به او ملحق بکند و خودم را مستحق این عنایت خدا می‌دانم و به او اگر بنویسم، این را خواهم نوشت: «مرا ببر. ما را تنها نگذار». این را خواهم گفت.

    درباره شهید احمد کاظمی بیش‌تر بدانید

    سردار سرلشکر پاسدار شهید احمد کاظمی در سال ۱۳۳۸ در نجف آباد اصفهان به دنیا آمد. او ۲ سال فرماندهی جبهه فیاضیه آبادان، ۶ سال فرماندهی لشکر ۸ نجف، یکسال فرماندهی لشکر ۱۴ امام حسین (ع)، هفت سال فرماندهی قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) و قرارگاه رمضان و پنج سال فرماندهی نیروی هوایی سپاه را به عهده داشت.

    به خاطر شجاعت حاج احمد، رهبر انقلاب سه مدال فتح به او دادند. او در سال ‪ ۱۳۸۴‬حکم فرماندهی نیروی زمینی سپاه را از مقام معظم کل قوا دریافت کرد و طی سه ماه فعالیت، بیش از ‪ ۱۰۰‬سفر به تمامی یگان‌های نیروی زمینی داشت. سرانجام این فرمانده رشید اسلام در ۱۹ دی‌‌ماه ۱۳۸۴ همزمان با روز عرفه در سانحه سقوط هواپیمای فالکن ۲۰ در نزدیکی ارومیه، به همراه شماری از همرزمان و فرماندهان سپاه به شهادت رسید. مزارش در گلستان شهدای اصفهان قرار دارد.

     


    بی‌تابی حاج قاسم بر سر مزار حاج احمد
    download

    حاج قاسم: دورت بگردم!
    download

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما